Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εψαχνε το σκύλο του, εκείνη έβοσκε πρόβατα... και την απήγαγε!

Σ
υγκλονιστικές λεπτομέρειες για την απαγωγή της 25χρονης με σκοπό τον γάμο, έδωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος: Το περασμένο Σάββατο η οικογένεια Μπαλαλά δεν ήξερε τίποτα για την τύχη της 25χρονης Ελένης. Όμως λίγες ώρες αργότερα ο 32χρονος που την είχε απαγάγει, τους πήρε τηλέφωνο. Και τους είπε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Η οικογένεια συμβουλεύτηκε την αστυνομία και σταμάτησε να δίνει αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Την υπόθεση είχε αναλάβει η ασφάλεια...! Ο 32χρονος κτηνοτρόφος είχε δει τυχαία την κοπέλα. Είχε χάσει τον σκύλο του στο σημείο που η Ελένη Μπαλαλά έβοσκε τα πρόβατα και μόλις την είδε την ερωτεύθηκε. Μετά από έξι μέρες κράτησης, πήγε με την 25χρονη στο αστυνομικό τμήμα Διακοφτού. Ηθελε να υπογράψει μία δήλωση πως βρίσκεται με τη θέλησή της μαζί του. Η νεαρή λειτούργησε έξυπνα. Του απάντησε θετικά, όταν όμως έφτασε στο αστυνομικό τμήμα τον κατήγγειλε...!
Πάντως η αστυνομία τον είχε ήδη εντοπίσει καθώς είχε κάνει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του. Ο 32χρονος συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η αστυνομία αναζητά και έναν φίλο του που τον βοήθησε στην απαγωγή. Η 25χρονη επέστρεψε στην οικογένειά της και όπως δήλωσε ο 32χρονος δεν της συμπεριφέρθηκε άσχημα, ούτε καν την άγγιξε.

www.dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...