Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ENAΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;;


JUMBO2 Διαβάζω τις τελευταίες μέρες στις τοπικές εφημερίδες και στις ιστοσελίδες ότι στο χώρο του Τζάμπο όπου και έγινε κατεδάφιση της αποθήκης, απελευθερώθηκε ένας κοινόχρηστος χώρος περίπου 4,5 στρεμμάτων. Μάλιστα, παρουσιάζεται και ως επιτυχία της δημοτικής αρχής το ότι η διαμόρφωση του κοινόχρηστου αυτού χώρου θα γίνει με έξοδα του Τζάμπο . Σας παραθέτω ακριβώς πως παρουσιάζεται το θέμα:
“Στο χώρο θα κατασκευαστεί γήπεδο 5Χ5, ίσως και μικρό γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά, θα φυτευτεί πράσινο και θα διαμορφωθούν περίπου 70 θέσεις ελεύθερης στάθμευσης”…” “Όπως έχουν ήδη συμφωνήσει οι δύο πλευρές μάλιστα, το κόστος της διαμόρφωσης της έκτασης θα επωμιστεί εξολοκλήρου η εταιρεία Jumbo.”
Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κος Καμπανός είχε πει: “η Δημοτική Αρχή, συνεπής προς το πρόγραμμα της, θα προβεί άμεσα σε κάθε ενέργεια, προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, να εφαρμοστεί το σχέδιο και να αποδοθεί και αυτός ο χώρος στους δημότες. Το σημαντικό έργο αυτό έχει μπει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, ενώ πριν κάποιο διάστημα κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να υλοποιηθεί. Αυτό όμως που ως υπηρεσία μπορούμε να διασφαλίσουμε είναι ότι το έργο της αποκατάστασης και την υλοποίησης των αθλητικών έργων που το Σχέδιο Πόλης προβλέπει θα προχωρήσει πολύ σύντομα. Όπως έχει προγραμματιστεί, θα υλοποιηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις, μια παιδική χαρά, φυτεύσεις και θα διαμορφωθεί μια έκταση πάρκινγκ 70 θέσεων».
Και ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..
Νομίζω ότι  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!
ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ  ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.  Αυτό δεν μπορεί να το παρακάμψει κανένας, ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος, χωρίς τροποποίηση του σχεδίου πόλης. Ένα το κρατούμενο λοιπόν…
Ξέρετε τι θέλουν ακριβώς να κατασκευάσουν στο χώρο αυτό, από κοινού ο Δήμος Ηρακλείου και ο ιδιοκτήτης του Τζάμπο; Ένα τεράστιο χώρο στάθμευσης για το κατάστημα!!! Οι 70 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ στις οποίες αναφέρονται, μαζί με τους διαδρόμους κυκλοφορίας που θα τις εξυπηρετούν, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ, δηλαδή γύρω στα 2.500 τετραγωνικά μέτρα!!!
Όσο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προβλέπεται ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 25μ x 15 μ (δηλαδή 375 τετραγωνικά μέτρα), και ένας χώρος για skate-board  διαστάσεων 8μ x 17μ (δηλαδή 136 τ.μ.) !!! Ο συνολικός χώρος δε των αθλητικών εγκαταστάσεων, μαζί με τους περιβάλλοντες αυτών χώρους που φυτεύονται, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 900 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!!
Τέλος, μάλλον για ξεκάρφωμα, προβλέπεται να κατασκευαστεί και μια παιδική χαρά, με έκταση γύρω στα 150 τ.μ., και να φυτευτούν και πάρα πολλά δέντρα (το μόνο θετικό στοιχείο από το σχέδιο αυτό).
Αυτό το πράγμα λοιπόν που σας περιέγραψα, σας μοιάζει με χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων;;; Και μη μου πει κανείς ότι για ένα  για ένα γηπεδάκι μπάσκετ 25μ x 15 μ και μια πίστα skateboard 8μ x 17μ χρειάζονται 70 θέσεις στάθμευσης, γιατί ή δημοτικός σύμβουλος το Κουράκη θα είναι , ή στέλεχος του Τζάμπο!!!  Όποιος έχει λοιπόν λίγο μυαλό, μπορεί να καταλάβει ποια συμφέροντα θα εξυπηρετήσει αυτός ο “ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ” για τον οποίο προβλέπεται από το σχέδιο πόλης να χρησιμοποιηθεί για “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ” .
Άραγε οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν για τα σχέδια αυτά της Δημοτικής αρχής;;; Το διαμερισματικό Συμβούλιο που επικαλείται ο κος Καμπανός ότι “ παρακολουθεί δυναμικά την εξέλιξη του θέματος”, γνωρίζει πραγματικά για τη μελέτη αυτή;; Και αν γνωρίζει, έχει ενημερώσει τους δημότες;;;
Η πόλη μας δε χρειάζεται 70 θέσεις στάθμευσης στο χώρο του Τζάμπο. Το κατάστημα μπορεί να τις χρειάζεται, οι δημότες πάντως όχι. Και αν αυτό το επιβάλει το κατάστημα, προκειμένου να εκτελέσει με δικά του έξοδα το έργο της διαμόρφωσης, καλύτερα να μη γίνει τίποτα τώρα… Και όταν θα έχει τα χρήματα ο Δήμος Ηρακλείου, να κατασκευαστεί ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, όπως προβλέπεται και από το σχέδιο πόλης.
Αυτή είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Κι αν πραγματικά υλοποιηθούν τα κοινά σχέδια του Δήμου Ηρακλείου και του Τζάμπο, μάλλον ο Κουράκης θα ζήσει καλά, και το Τζάμπο καλύτερα!!!


http://antipaloi.blogspot.com/2010/09/ena.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...