Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η ιαπωνική NTT Data ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να εξαγοράσει την συμβουλευτική μονάδα τεχνολογίας της πληροφορίας της Dell

Η ιαπωνική NTT Data ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να εξαγοράσει την συμβουλευτική μονάδα τεχνολογίας της πληροφορίας της Dell έναντι ποσού που ξεπερνά τα 3 δισεκ. δολάρια με στόχο να επεκταθεί στη Βόρεια Αμερική και να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στην παροχή υπηρεσιών.
Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στην αμερικανική εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών να περιορίσει το χρέος ύψους 43 δισεκ. δολαρίων που αναλαμβάνει προκειμένου να χρηματοδοτήσει την εξαγορά της εταιρίας παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων EMC, μια συμφωνία αξίας σχεδόν 60 δισεκ. δολαρίων.
Η ιαπωνική εταιρία είπε ότι θα καταβάλει περίπου 3,05 δισεκ. δολάρια.
Η πώληση θα ενισχύσει επίσης την παρουσία της NTT Data, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες τεχνολογικών υπηρεσιών, στις ΗΠΑ όπου η εταιρία θέλει να επεκταθεί στην τεχνολογία της πληροφορίας στο χώρο της υγείας καθώς στις ασφάλειες και την παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

www.trelokouneli.gr/h-ntt-daa-exagorazei-monada-ths-dell/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...