Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φθιώτιδα: Τροχαίο με τη μητέρα πασίγνωστου τραγουδιστή - Σκοτώθηκε η θεία του

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00΄ χθες το απόγευμα στη νέα διασταύρωση καρμανιόλα που έχει γίνει στον παλιό επαρχιακό δρόμο Στυλίδας - Καραβόμυλου.
Το γαλάζιο Citroen C3, που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, κινούταν στον παλιό δρόμο από Καραβόμυλο προς Στυλίδα. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η ξαδέλφη της.
Το μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό.
Δυστυχώς η 65χρονη οδηγός του Citroen παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.










Το RAV 4 εμβόλισε ακριβώς την πόρτα της συνοδηγού από το Citroen με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 72χρονη θεία του τραγουδιστή, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η μητέρα του, η οποία όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.
Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι εκεί χρειάζονται φαναρια και ότι είναι έγκλημα έτσι όπως τοποθετήθηκε το Stop στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Βόλου.




http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/36587-fthiotida-sovaro-troxaio-me-ti-mitera-pasignostou-tragoudisti-skotothike-i-theia-tou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...