Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΕΡΤ: Εξασφαλίσαμε τους πλέον συμφέροντες όρους για τη μετάδοση της F1

Απάντηση του Ραδιομεγάρου σε δημοσίευμα για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης της Formula 1



Απάντηση σε δημοσίευμα έδωσε η ΕΡΤ για το θέμα των δικαιωμάτων μετάδοσης της F1.
«Σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (φύλλο Σαββάτου 26 Μαρτίου 2016, σελ. 66 – 67) σχετικά με την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης της Formula 1 από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα κάτωθι:
1. Η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα απευθείας μετάδοσης των εντός Ευρώπης αγώνων και μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης των αγώνων με ώρα έναρξης 00.00 – 10.00 (ώρα Ελλάδος). Αυτός ο όρος ίσχυε και στο προηγούμενο συμβόλαιο της ΕΡΤ για την περίοδο 2013-2016. Σημειώνεται δε, ότι μετά το κλείσιμο της εταιρείας στις 11.06.13, τα δικαιώματα της F1 για το 2014 μεταβιβάστηκαν σε ιδιωτικό σταθμό, πάλι με τους ίδιους όρους.
2. Η αγορά των δικαιωμάτων της F1 έγινε με την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης του Μετόχου της ΕΡΤ ΑΕ, Ελληνικού Δημοσίου, με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με γνώμονα το συμφέρον της ΕΡΤ και τη χρηστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος, εξασφαλίζοντας μείωση της τάξης του 45% σε σχέση με την τελευταία αγωνιστική περίοδο (2013) που κάλυψε η ΕΡΤ. Πρέπει δε να σημειωθεί, ότι βάσει της συμφωνίας, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της F1 υποχρεούται να κατευθύνει στα Μέσα της ΕΡΤ διαφήμιση μεγαλύτερης αξίας συγκριτικά προς το ποσό που καταβάλλει ετησίως η δημόσια ραδιοτηλεόραση για την απόκτησή τους.
Εκ των ανωτέρω είναι προφανές, ότι η ΕΡΤ όχι μόνο δεν «χρυσοπλήρωσε» τη Formula 1, αλλά αντιθέτως εξασφάλισε με τους πλέον συμφέροντες όρους ένα ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Θέλουμε δε να πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί του συντάκτη του δημοσιεύματος αποτελούν προϊόν πλημμελούς ή λανθασμένης πληροφόρησης και δεν έγιναν με δόλο ή με σκοπό την εξυπηρέτηση αλλοτρίων συμφερόντων», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
 http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2186982/ert-exasfalisame-tous-pleon-simferontes-orous-gia-ti-metadosi-tis-f1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...