Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Με μισό μισθό θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Mega - Απλήρωτα τα στελέχη

Δυσκολεύει πλέον η κατάσταση στο MEGA ​και δη για τους εργαζόμενους λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κανάλι εξαιτίας του υπέρογκου δανεισμού(170 εκατ.ευρώ) και των υποχρεώσεων που έχει σε εταιρείες παραγωγής,προμηθευτές κλπ.
Οπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση στους περίπου 500 εργαζόμενους του καναλιού θα πληρωθούν έναντι για τον Μάρτιο που μεταφράζεται σε μισό μισθό, ενώ είναι άγνωστο εάν θα λάβουν και το δώρο του Πάσχα. Ολα αυτά ενώ βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που έχει οριστεί από τις πιστώτριες τράπεζες σε τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Μετά από τη σύσκεψη ο διευθυντής Ειδήσεων, Μανώλης Καψής είπε στους εργαζόμενους ότι 50% του μισθού τους θα λάβουν οι χαμηλόμισθοι, χωρίς να διευκρινίζει από ποιο ποσό και πάνω, ενώ οι υψηλόμισθοι δεν θα πληρωθούν καθόλου. Η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, όπως διευκρίνισε, εφόσον γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, χωρίς να αποκλείσει περικοπές και απολύσεις μετά από αυτή.
Κρίσιμη ημερομηνία χαρακτηρίζεται η 7η Απριλίου όπου στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί αναμένεται να ξεκαθαριστεί το τοπίο αναφορικά με την οικονομική και μετοχική πορεία του καναλιού αλλά και το μέλλον του .Οι νέοι μνηστήρες που έχουν, με ανακοινώσεις τους, εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (Αττικές εκδόσεις) και ο Δημήτρης Μάρης (24 media) θέτοντας ωστόσο αυστηρές προϋποθέσεις ,ενώ βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή του Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Αντιθέτως υπό αίρεση τελεί η συμμετοχή του Σταύρου Ψυχάρη και περιορισμένη πιθανότατα θα είναι η συμμετοχή στην Α.Μ.Κ της οικογενείας Μπόμπολα. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι θα καταβληθούν από ορισμένους από τους παλαιούς αλλά και τους νέους μεγαλομετόχους έως και 25 εκ.ευρώ προκειμένου το κανάλι να αποφύγει τα χειρότερα ,να εκχωρηθεί δηλαδή η διαχείρισή του στην δικαιοδοσία των πιστωτριών Τραπεζών.

http://newpost.gr/entertainment/media/525171/me-miso-mistho-tha-plhrwthoyn-oi-oi-ergazomenoi-toy-mega

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...