Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Σάλος με την Apple -H ενημέρωση που κλειδώνει κινητά και τάμπλετ

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατόχους των iPhone και iPad ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple και εξαιτίας του οποίου τα κινητά και τα τάμπλετ των χρηστών κλειδώνονται. 
Συγκεκριμένα, η ενημέρωση iOS 9.3 προκάλεσε σε παλαιότερες εκδόσεις των iPhone και iPad να κλειδώσουν αφού αυτή απαιτεί τα ID και passwords που είχαν δημιουργήσει οι χρήστες κατά την πρώτη εκκίνηση των φορητών τους συσκευών. Πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν τα παράπονά τους ότι τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets τους είχαν καταστεί άχρηστα αφού οι ίδιοι δεν θυμούνταν ή δεν γνώριζαν τις πληροφορίες που απαιτούνταν.
Οι συσκευές που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι τα iPhone 5S ή παλαιότερες εκδόσεις καθώς και τα iPad Air. Προκειμένου να διορθώσει το σφάλμα που προέκυψε, η Apple θα ξεκινήσει σύντομα τη διάθεση νέων εκδόσεων του λειτουργικού της συστήματος στις οποίες οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν το βήμα για εισαγωγή του ID και του password.
«Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν οι χρήστες δεν θυμούνται το password τους, η συσκευή παραμένει σε απενεργοποιημένη κατάσταση έως ότου αυτοί μπορούν να ανακτήσουν ή να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασής τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Apple.
«Για αυτές τις παλαιότερες συσκευές έχουμε αποσύρει προσωρινά τη συγκεκριμένη ενημέρωση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαθέσουμε μια νέα έκδοση του iOS 9.3 η οποία δεν θα απαιτεί αυτό το βήμα».
 
 
http://www.iefimerida.gr/news/258938/salos-me-tin-apple-h-enimerosi-poy-kleidonei-kinita-kai-tamplet#ixzz44DHLUOuD

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...