Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τι νούμερα έκανε ο Σεφερλής με το νέο «Ραντεβού στα τυφλά»


Ο ηθοποιός - παρουσιαστής έπεσε πάλι στη μάχη της τηλεθέασης


Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής «Ραντεβού» του Star, με τον Μάρκο Σεφερλή. Το «Ραντεβού», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:50, άρχισε το Σάββατο 26 Μαρτίου, με τον Μάρκο Σεφερλή να καλωσορίζει το κοινό με το μοναδικό του χιούμορ.
Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Star σημείωσε 14,6% στο σύνολο και 20,6% στις ηλικίες 15 – 44.
Το «Ραντεβού» είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά». Ένας παίκτης αναζητά  το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψηφίους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία και το γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου, στο τέλος κάνει την επιλογή του.
Το ζευγάρι που προκύπτει κερδίζει ένα ταξίδι σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή, αλλά και 1.000 ευρώ.
 
 
 http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2184417/ti-noumera-ekane-o-seferlis-me-to-neo-rantevou-sta-tifla?ref=pop

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...