Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ποιο είναι το βιβλίο που οι γυναίκες θέλουν να ξεφορτωθούν;

Ένα βιβλιοπωλείο μεταχειρισμένων παρακαλά τις γυναίκες να σταματήσουν να φέρνουν πίσω το βιβλίο που πριν έναν χρόνο έκανε «πάταγο», το Fifty Shades of Grey. Aυτά είναι μόλις μερικά από τα βιβλία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Σουόνσι της Ουαλίας, σε ένα βιβλιοπωλείο της Όξφαμ που πουλά μεταχειρισμένα βιβλία και ζητά δωρεές από τους αναγνώστες. Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση, αποδείχτηκε πως το βιβλίο που όλες οι γυναίκες αγόρασαν είναι επίσης αυτό που μετά χαράς θα ξεφορτώνονταν πρώτο.


Τώρα το βιβλιοπωλείο, αν και ευχαριστεί όλες τις κυρίες που έσπευσαν να φέρουν τη δωρεά τους για το σκοπό, ζητά να μην φέρουν άλλα αντίτυπα του Fifty Shades of Grey.








http://perierga.gr/2016/03/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...