Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ανακοινώθηκε το ZTE Grand X gaming smartphone

image535 Ανακοινώθηκε το ZTE Grand X gaming smartphone
 
Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα το ZTE Grand X, η νέα πρόταση της κινέζικης εταιρείας. Κρίνοντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, η συσκευή προορίζεται τόσο για gaming όσο και για αναπαραγωγή multimedia. Με οθόνη 4.3 ιντσών, ανάλυσης 540 x 960 qHD, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 στο 1GHz και 512mb μνήμη RAM είναι αρκετά δυνατό ώστε να τρέχει τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ θα φοράει Android Ice Cream Sandwich, χωρίς όμως η ZTE να ανακοινώνει αν πρόκειται στο μέλλον να αναβαθμιστεί σε Jelly Bean.
Ταυτόχρονα, με οθόνη 4.3 ιντσών, ανάλυσης 540 x 960 qHD, με υποστήριξη Dolby Mobile Sound και HD Video και με μνήμη στα 4GB (επεκτάσιμη στα 32GB με microSD) είναι ιδανικό για την αναπαραγωγή media. Θα διαθέτει Bluetooth, WiFi και DLNA, κάμερα 5megapixel με flash και μια μπροστινή 0.3megapixel για βιντεοκλήσεις, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 1650mAh.
Το ZTE Grand X θα κυκλοφορήσει αρχές Αυγούστου με τιμή 189 λίρες, γύρω στα 240 ευρώ.

http://troktiko.eu/2012/07/anakoinothhke-to-zte-grand-x-gaming-smartphone/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...