Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Σταθερή και σε τροχιά ανάκαμψης η Παγκρήτια Τράπεζα δεν θα αποδώσει φέτος μέρισμα


30/06/2012 ,11:18

    Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα εξακολουθεί να αποτελεί ένα υγειές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε και την επιλογή να μην αποδώσει φέτος μέρισμα στους συνεταίρους, όπως διαβεβαίωσε μιλώντας στη 18η ετήσια γενική συνέλευση των Συνεταίρων, ο πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Λεμπιδάκης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την επαναφορά της Παγκρήτιας στην κερδοφορία εκφράζοντας την αισιοδοξία του για μια πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

 Η 18η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κινηματοθέατρο Αστόρια.  

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας παρουσίασε στους μετόχους όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων  και των οικονομικών δεικτών της Τράπεζας.   

Για τη χρήση του 2011 σημείωσε κέρδη προ προβλέψεων, αποσβέσεων και φόρων 51,1 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που της επέτρεψε να πραγματοποιήσει αυξημένες προβλέψεις ύψους 48,9 εκατομμυρίων ευρώ.

 Αναπόφευκτα και παρά τη μικρή έκθεση της σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, η Τράπεζα υπέστη τις συνέπειες του κουρέματος, επιβαρυνόμενη με ζημιές ύψους 22,5 εκατομμυρίων ευρώ., ενώ από την αποτίμηση της συμμετοχής της στην Πανελλήνια Τράπεζα, κατέγραψε επιπλέον ζημιές ύψους 11 εκ. ευρώ.  Το τελικό αποτέλεσμα για τη χρήση του 2011 διαμορφώθηκε σε ζημιές ύψους 33.65 εκ. ευρώ.
 
 http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=949601&srv=159

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...