Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Βελτιώνεται η ασφάλεια του Chrome


H Google στην προσπάθειά της να κάνει τον Chrome ασφαλέστερο, πρόσθεσε μια ρύθμιση στον browser της, η οποία προλαμβάνει την αυτόματη εγκατάσταση των extensions που δεν προέρχονται από το Chrome Web Store. Πλέον, στις πρόσφατες εκδόσεις του Chrome, οι χρήστες πρέπει να....


επιβεβαιώσουν πως θέλουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν extensions τρίτων κατασκευαστών.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έλεγχο όσων extensions υποβάλλονται στο Web Store της και όσα είναι ύποπτα ως επισφαλή, αφαιρούνται για την προστασία των χρηστών.

Όπως αναφέρει η Google, θέλοντας να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τους χρήστες, δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα κακόβουλα extensions που πιθανώς φιλοξενούνται σε άλλα sites, εκτός Web Store, αφού για παράδειγμα, hackers θα μπορούσαν μέσω ενός site να εκαταστήσουν κάποιο, το οποίο θα υπέκλεπτε πληροφορίες, εν αγνοία τους, φυσικά.

Η Google, τον τελευταίο καιρό εργάζεται επίσης για τη δημιουργία τοπικών “οικοσυστημάτων”, με στόχο να λανσαριστούν ξεχωριστά Web Stores σε χώρες ανά τον κόσμο.
techit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...