Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο Hayden υπέγραψε για έναν ακόμα χρόνο με την Ducati

 Ο Hayden υπέγραψε για έναν ακόμα χρόνο με την Ducati
 
Τον προηγούμενο μήνα εικασίες και φήμες περί παραμονής ή όχι του Rossi και έλευσης του Cal Crutchlow ήθελαν τη θέση του Hayden στην ιταλική ομάδα να είναι αμφίβολη. Λίγα λεπτά όμως πριν τα πρώτα Ελεύθερα Δοκιμαστικά της Laguna Seca, η Ducati ανακοίνωσε την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του Nicky Hayden.
Η ανανέωση του συμβολαίου που γνωστοποιήθηκε στην πίστα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Hayden -έχει κερδίσει 2 φορές, το 2005 και το 2006- απέδειξε ότι επρόκειτο απλά για φήμες.
Ο Nicky, που γίνεται 31 ετών την Δευτέρα μετά τον αγώνα, διανύει την 10η χρονιά του στα ΜotoGP και 4η με την Ομάδα της Ducati. Στη διάρκεια της καριέρας του εκεί έγινε πολύ δημοφιλής στους τιφόζι της ιταλικής μάρκας, λόγω του χαρακτήρα του, της θετικής του στάσης, της εργατικότητας και της αποφασιστικότητάς του.
Φέτος βρίσκεται στην 8η θέση της Βαθμολογίας Αναβατών, ενώ παράλληλα δουλεύει αδιάκοπα για την εξέλιξη της Desmosedici GP12.

Στις ΗΠΑ, τη σημαντικότερη αγορά για την Ducati, δραστηριοποιούνται ούτε λίγο ούτε πολύ 45 Λέσχες Ιδιοκτητών Ducati (DOC) από τις οποίες χιλιάδες μέλη θα κατακλύσουν αύριο την καλιφορνέζικη πίστα για να συναντήσουν τον Nicky στο Ducati Island.
To Νησί της Ducati είναι ένας χώρος όπου συγκεντρώνονται παραδοσιακά οι λάτρεις της κόκκινης μάρκας και παρακολουθούν μαζικά τον αγώνα, με γνήσια «ιταλικό», δηλαδή θορυβώδη και παθιασμένο τρόπο.
Μετά τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά το απόγευμα του Σαββάτου, επισκέφθηκε ο ίδιος το Νησί της Ducati, για να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και γιορτάσει μαζί τους την ανανέωση του συμβολαίου του.
Δήλωσε ο Nicky: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μένω στην Ducati και στα MotoGP, αγωνιζόμενος στο ανώτατο επίπεδο αγώνων με μια πολύ σημαντική ομάδα».
«Αγαπάω τον κόσμο με τον οποίο συνεργάζομαι, αγαπάω τους οπαδούς της Ducati και την ίδια την μάρκα. Η εποχή αυτή είναι πολύ σημαντική για την Ducati για πολλούς λόγους και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της».
«Νιώθω πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να κάνω με την Ducati και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, ώστε να απολαύσουμε τους καρπούς των μόχθων της τελευταίας διετίας».
«Νιώθω υπέροχα που μπορώ να ανακοινώσω την επιμήκυνση της συνεργασίας μας στην Laguna και να την μοιραστώ με τους θαυμαστές, τους φίλους και την οικογένειά μου. Αν μπορέσω να φέρω και ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή, θα έχω κάνει στον εαυτό μου ένα πολύ ξεχωριστό δώρο γενεθλίων»

http://troktiko.eu/2012/07/o-hayden-upegrapse-gia-enan-akoma-chrono-me-thn-ducati/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...