Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Εγκαταλείπουν τα σπίτια στην Κορινθία


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα και...

 κατευθύνεται προς τις Αρχαίες Κλεωνές, αφού, σύμφωνα με ενημέρωση της αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ντίνας Νικολάκου, πέρασε από το Σπαθοβούνι.

19:10 Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών που έχουν ως πρώτο στόχο να απομακρύνουν την πυρκαγιά από το χωριό.

18:53 Η αλλαγή του ανέμου έσωσε το Σπαθοβούνι. Όπως μεταδίδει το Moriasnews.gr η φωτιά έχει πλέον κατεύθυνση προς το χωριό Αρχαίες Κλεωνές στο οποίο έχει δημιουργηθεί αντιπυρική ζώνη απο τις δυνάμεις της πυροσβεστικής.

18:30 Σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.com οι κάτοικοι του χωριού έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και έχουν συγκεντρωθεί στο γήπεδο του Σπαθοβουνίου. Σαράντα ένα επανδρωμένα οχήματα της πυροσβεστικής από την Κορινθία και τους γειτονικούς νομούς, αλλά και πεζοπόρα τμήματα από την Τρίπολη, την Πάτρα και την Αθήνα, δίνουν κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχουν έξι αεροσκάφη καναντέρ. Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της Πελοποννήσου.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται από το μεσημέρι και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος είχε νωρίτερα επικοινωνία με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής.
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_7029.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...