Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εκκενώνονται σπίτια στα Χανιά

 Εκκενώνονται σπίτια στα Χανιά
Στην εκκένωση των Παπαδιανών στην Κίσσαμο Χανίων προχώρησαν οι αρχές, καθώς οι φλόγες απείλησαν τα πρώτα σπίτια του οικισμού.
Η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη, ξέσπασε το απόγευμα μεταξύ των περιοχών Βάθη, Παπαδιανά, Κεφάλι και Αμυγδαλοκεφάλι, και σύμφωνα με τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων, Τάσο Κουρουπάκη, εκτείνεται σε ένα μέτωπο 20 χιλιομέτρων.
Αργά το βράδυ ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης επικοινώνησε με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας νωρίς το πρωί να σηκωθούν εναέρια μέσα για να βοηθήσουν την κατάσβεση της φωτιάς.
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή έκαναν δύσκολη την επιχείρηση κατάσβεσης, στην οποία συμμετείχαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής.
Κύριο μέλημα των δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν να μην καούν κατοικίες, ωστόσο στις φλόγες παραδόθηκε οίκημα που παλαιότερα ήταν σχολείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει καεί χορτολιβαδική και γεωργική έκταση, ενώ ακριβής εικόνα θα υπάρχει με το πρώτο φως της ημέρας.

 http://troktiko.eu/2012/07/ekkenonontai-spitia-sta-chania/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...