Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου

 Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου
Tον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετά τα σχόλια της στο twitter, τα οποία κρίθηκαν ως ρατσιστικά από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Το Skynews στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι «Η Ελλάδα έστειλε σπίτι της μια από τις αθλήτριες της ολυμπιακής ομάδας, για σχόλιο της σε κοινωνικό δίκτυο, ως ρατσίστρια».
«Η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή της χώρας της στους αγώνες του Λονδίνου επειδή διακωμώδησε αφρικανούς μετανάστες και εξέφρασε την στήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα, στη σελίδα της στο twitter», αναφέρει το δημοσίευμα.
Στο ίδιο μήκος κύμματος και το CBS αλλά και η βρετανική Guardian στην οποία αναφέρεται το γεγονός και ο αντίκτυπος που προκλήθηκε μετά το tweet της αθλήτριας.
Η Washington Post γράφει οτι «η Ελλάδα έθεσε εκτός της αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων την αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου για ένα σχόλιο της στο τουίτερ που διακωμωδούσε Αφρικανούς μετανάστες και εξέφραζε την υποστήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα».
Την είδηση μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters αναφέροντας ότι «η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω ρατσιστικής ανάρτησης στο τουίτερ», σύμφωνα με το iefimerida.gr

http://troktiko.eu/2012/07/ti-grafoun-ta-xena-mme-gia-ton-apokleismo-ths-papachristou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...