Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Νέα κινέζικη φορητή παιχνιδομηχανή με Android

image564 Νέα κινέζικη φορητή παιχνιδομηχανή με Android
 
Με την κυκλοφορία του Xperia Play, το οποίο ήταν το πρώτο smartphone που ενσωμάτωνε κανονικό χειριστήριο, γεννήθηκε σιγά σιγά μια νέα κατηγορία χρηστών, αυτή των mobile gamers. Υπήρχαν βέβαια ήδη αρκετοί χρήστες smartphones οι οποίοι τιμούσαν ιδιαίτερα διαφόρων ειδών παιχνίδια, απλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι αγοράζουν συσκευές με μεγάλες οθόνες και δυνατά χαρακτηριστικά προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν κυρίως για gaming. Αποτέλεσμα αυτής της κατηγορίας είναι να έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες αξεσουάρ μετατρέπουν τις φορητές συσκευές και τα smartphone μας, σε παιχνιδομηχανές. Η νέα πρόταση της Shenzhen Xunlong στο mobile gaming, με το όνομα Droid X360 μπορεί να είναι πανομοιότυπη στην εμφάνισή με το PlayStation Vita αλλά τα χαρακτηριστικά της διαφέρουν αρκετά. Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή 1.5Ghz (αγνώστων λοιπών στοιχείων), 512mb μνήμη RAM και capacitive οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 800×480.

Θα περίμενε κανείς τα χαρακτηριστικά της να είναι υποδεέστερα της κονσόλας της Sony, στην πραγματικότητα όμως σε κάποια από αυτά υπερτερεί, διαθέτοντας κάμερα 2 megapixel στο πίσω μέρος, 0.3 megapixel στο μπροστινό, 8GB χωρητικότητα, θύρα mini USB και βέβαια υποστηρίζει κάρτες microSD μέχρι 32GB.
Το λειτουργικό που θα χρησιμοποιεί είναι το Android 4.0.4, ενώ θα υποστηρίζει βέβαια το Play Store για να κατεβάσετε όποια παιχνίδια θέλετε. Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι αν τα χειριστήρια της συσκευής θα μπορούν να λειτουργήσουν με τα παιχνίδια αυτά, ή αν η συσκευή θα υποστηρίζει κάποιου είδους παραμετροποίηση ώστε να ρυθμίσετε εσείς τα controls που θέλετε. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις, ή έστω συνδεσιμότητα 3G.
Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι πως θα έρχεται με ενσωματωμένους emulators ώστε να μπορείτε να τρέξετε παιχνίδια για Nintendo 64, Sony PlayStation, Game Boy Advance, Game boy Color, NES/FC, SNES, SEGA Mega Drive και SEGA Game Gear.
Βέβαια η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρωπαϊκή αγορά, ούτε υπάρχει κάποια ένδειξη για την τιμή της. Σε κάθε περίπτωση όμως θα μπορούσε εύκολα να ικανοποιήσει την πλειοψηφία των mobile gamers, με την προϋπόθεση βέβαια να διαθέτει μια σεβαστή ποιότητα κατασκευής και βέβαια κατάλληλη (για αυτά που προσφέρει) τιμή.
 Νέα κινέζικη φορητή παιχνιδομηχανή με Android
 Νέα κινέζικη φορητή παιχνιδομηχανή με Android

http://troktiko.eu/2012/07/nea-kinezikh-forhti-paichnidomhchani-me-android/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...