Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Χειροπέδες και στο Warezoula.com - Διαχειριστής ειδικός φρουρός !

Posted Image

Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος είναι από τους πλέον γνωστούς στην διάθεση σπασμένου και παράνομου λογισμικού. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα απο διερεύνηση των ηλεκτρονικών ιχνών ταυτοποίησε έναν εκ των διαχειριστών της ιστοσελίδας.

Πρόκειται για εν ενεργεία χαμηλόβαθμο αστυνομικό του Α.Τ. Κερατέας. Έπειτα απο επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο συλληφθείς αστυνομικός παραδέχτηκε την συμμετοχή και δραστηριοποίηση του στην ιστοσελίδα. Κάτω από την μύτη ουσιαστικά των αρχών είχε οργανώσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα που μάλιστα ήταν και εξαιρετικά «προσοδοφόρα». Εκτιμάτε οτι η ζημία που προκάλεσε με την παράνομη διάθεση λογισμικού υπερβαίνει τα 15.000.000 € (!) σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων [ΕΠΟΕ].


Φαίνεται οτι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει τον τελευταίο καιρό πραγματοποιήσει πλήθος επιτυχιών εναντίον ιστοσελίδων παράνομης διάθεσης λογισμικού, που παραβίαζαν πνευματικά δικαιώματα των εταιρειών παροχής λογισμικού και οπτικοακουστικών μέσων. Πάνω από το 85% των εν λόγω ιστοσελίδων έχουν κλείσει ή περιορίσει την διανομή λογισμικού ή οπτικοακουστικού υλικού που προστατεύεται έπειτα από έρευνες των αρχών. Και όπως φαίνεται (προς τιμήν τους) «δεν χαρίστηκαν» ούτε και στην περίπτωση του αστυνομικού ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

 http://www.iphonehellas.gr/

 
Ως διαχειριστές συνδρομητικής ιστοσελίδας από την οποία οι χρήστες του ίντερνετ κατέβαζαν ταινίες, video games και λογισμικό προγραμμάτων συνελήφθησαν ένας ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ. και ένας υπάλληλος του ΙΚΑ!. Οπως ανακοινώθηκε ο
30χρονος ειδικός φρουρός και ο 46χρονος υπάλληλος του ΙΚΑ κατηγορούνται για  απάτη και παράβαση της νομοθεσίας που προστατεύει την πνευματική ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι δράστες ήταν διαχειριστές της ιστοσελίδας με ηλεκτρονική διεύθυνση www.warezoula.com.
Οπως αναφέρεται «οι ζημιές που έχουν υποστεί οι εταιρείες στις οποίες ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα, υπολογίζεται ότι ανέρχονται τουλάχιστον σε 15 εκατομμύρια ευρώ». Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής αστικής εταιρείας ΕΠΟΕ (Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων). Και οι δύο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα ενώ ο ειδικός φρουρός ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Read : http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=56291:-lr-warezoulacom&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1udAYE46R

1 σχόλιο:

  1. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟς ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑ PAYPAL ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΙΔΟΥΣ
    ΙΣΤΟΧΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΗΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ . ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΗΣΑΝΕ?
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΡΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΧΧΧ.ΣΕΧ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΗΚΡΟΛΟΓΙΣΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...