Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Βίντεο από την επίθεση κατά του Χρυσαυγίτη Βουλευτή Μαγνησίας


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ το βίντεο αλλά και το κείμενο που υπογράφει η "Αντιφασιστική Περίπολος Περιοχής Μεταμόρφωσης" Βόλου... Ακολουθεί το κείμενο..και το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα των αντιεξουσιαστών..

"Γιαούρτια και κλωτσιές στους εθνικιστές


Την Παρασκευή 25/5 εντοπίστηκε σε τσιπουράδικο, 3 στενά από το μπατσομέγαρο του Βόλου, ο δημοκρατικά εκλεγμένος φασίστας Ηλιόπουλος. Άμεσα κινητοποιήθηκαμε μαζί με άλλους αντιφασίστες-τριες για να κάνουμε το αυτονόητο. Επιτέθηκαμε με γιαούρτια και ντομάτες και ότι εύκαιρο παρείχε το ουζερί. Η σύνθεση της παρέας του, απέδειξε για ακόμα μία φορά ποιο είναι το κράτος και το παρακράτος. Αναμεσά τους, ήταν ο δολοφόνος του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα (Πάτρα 1991) και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Καλαμπόκας μαζί με άλλα φασιστοπατριωτικά λουλούδια της πόλης.

Η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν θέση σε καμία κοινωνία. Γνωστοί ρουφιάνοι των media που τους διαφημίζετε, παπάδες που τους ευλογάτε, μπάτσοι και λοιποί μεροκαματάκηδες που μαζί δουλεύετε... θα μας βρείτε μπροστά σας."

αντιφασιστική περίπολος περιοχής Μεταμόρφωσης



eglimatikotita.gr
Read  http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_6299.html#ixzz1w41GmUKW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...