Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Σε συναγερμό η αεράμυνα στην Κρήτη


Σε απόλυτη ετοιμότητα βολής σε πραγματικό χρόνο τέθηκε το πρωί ολόκληρο το επίγειο σύστημα αεράμυνας της χώρας στο πλαίσιο άσκησης- ελέγχου ετοιμότητας. Την σχετική εντολή έδωσε αιφνιδιαστικά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ. Κωσταράκος και προς τους....

τρείς κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η άσκηση αφορά το σύνολο των μέσων εγκαίρου προειδοποίησης και αντιαεροπορικής άμυνας, δηλαδή ραντάρ, πύργους ελέγχου, αισθητήρες πάσης φύσεως, αντιαεροπορικά συστήματα όλων των βεληνεκών (Πάτριοτ, S-300, ΤΟΡ-Μ, Βέλος, Χωκ κλπ).

Η διαταγή κινητοποίησε όλο το σύστημα αεράμυνας της χώρας, ενώ ειδικά στην Κρήτη σε πλήρη ετοιμότητα τέθηκαν όλα τα συστήματα αεράμυνας από το Πεδίο Βολής Κρήτης και την 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων, μέχρι και την 126 Σμηναρχία Μάχης και τους ρωσικούς πυραύλους S 300,οι οποίοι είναι έτοιμοι να εκτελέσουν βολή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας τέθηκαν και τα ραντάρ σε Μουστάκο και Ζήρο, καθώς επίσης και τα αεροδρόμια σε Καστέλι και Τυμπάκι.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε επισκεφθεί και επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις των S300 στο Ηράκλειο και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Κωσταράκος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην πραγματοποίηση - για πρώτη φορά - δοκιμαστικής βολής με S300 εντός του έτους.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_1464.html#ixzz1vdOGhJBh

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...