Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πακέτο προσφορών για φυσικό αέριο

 Πακέτο προσφορών για φυσικό αέριο
Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά στην κάλυψη των βασικών τους αναγκών λόγω της οικονομικής στενότητας, ανακοίνωσε ένα πακέτο προσφορών και κινήτρων που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Μειωμένα από 50 έως 100% θα είναι τα τέλη σύνδεσης για όσες συμβάσεις υπογραφούν μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά στην κάλυψη των βασικών τους αναγκών λόγω της οικονομικής στενότητας, ανακοίνωσε ένα πακέτο προσφορών και κινήτρων που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η προσφορά αυτή ισχύει για υπογραφή σύμβασης σύνδεσης παροχής μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012 και περιλαμβάνει:
Εκπτώσεις έως 100% στα τέλη σύνδεσης με το δίκτυο. Η προσφορά ισχύει εφόσον ο καταναλωτής έχει ενεργοποιήσει την εγκατάστασή του εντός 3 μηνών από την τοποθέτηση μετρητή (με εξαίρεση τις νέες οικοδομές, για τις οποίες δίνεται διάστημα 12 μηνών). Εξαιρούνται όλες οι συνδέσεις για τις οποίες απαιτείται πίεση άνω των 23 mbar ή ωριαία κατανάλωση άνω των 100 Νm3/h.
Αναλυτικότερα, εκπτώσεις 100% είναι διαθέσιμες στα τέλη σύνδεσης, όπου ήδη υπάρχει δίκτυο για κεντρικές θερμάνσεις (με εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη των 140.000 kcal/h), αυτόνομες θερμάνσεις (με συνολική ισχύ μεγαλύτερη 170.000 kcal/h ανά νέο παροχετευτικό αγωγό) και επαγγελματίες (με εγκατεστημένη ισχύ από 200.000 kcal/h).
Εκπτωση 50% στα τέλη σύνδεσης μπορούν να πετύχουν κεντρικές θερμάνσεις κτιρίων με εγκατεστημένη ισχύ από 50.000 μέχρι 140.000 kcal/h, 5 και άνω αυτόνομες θερμάνσεις ανά νέο παροχετευτικό αγωγό, καθώς και όλοι οι επαγγελματίες με εγκατεστημένη ισχύ από 50.000 kcal/h.
Χρηματοδότηση εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα, το κόστος θα αποπληρωθεί απευθείας στην ΕΠΑ Αττικής σε διμηνιαίες δόσεις (18 ή 30) πληρωτέες μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης.
Η χρηματοδότηση ισχύει για κτίρια με εγκατεστημένη ισχύ λέβητα άνω των 140.000 kcal/h. Το χρηματοδοτούμενο ποσό καθορίζεται από την εγκατεστημένη ισχύ του λέβητα του κτιρίου και καλύπτει το ανώτερο μέχρι το ποσό των 12.300 ευρώ συμπ. ΦΠΑ.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/default.asp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...