Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Χάλασε ο… γάμος Alpha Bank- Eurobank

 Χάλασε ο… γάμος Alpha Bank  Eurobank
Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης για ακύρωση της συγχώνευσης των δύο τραπεζών, ανακοινώθηκε και επίσημα πως δεν θα υπάρξει «γάμος» μεταξύ Alpha Bank και Eurobank. Μιλώντας στους μετόχους της Alpha ο πρόεδρος της κ. Γ. Κωστόπουλος εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκησή της σε ανάκληση των αποφάσεων συνένωσης με την Eurobank. Όπως είπε, το ενιαίο σχήμα θα χρειαζόταν 9 δισ. ευρώ για την επαναφορά των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας στα ελάχιστα επιτρεπτά όρια, σημειώνοντας ότι αυτό θα οδηγούσε σε άμεση κρατικοποίησή του.
Η επίσημη ανακοίνωση της Alpha Bank
«Η Δεύτερη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank, η οποία πραγματοποιήθηκε την 22.5.2012, ενέκρινε την παύση των εργασιών και της εν γένει διαδικασίας συγχωνεύσεως της «Alpha Τράπεζα Α.Ε.» δι’ απορροφήσεως της «Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.», την ανάκληση του συνόλου των αποφάσεων της από 15ης Νοεμβρίου 2011 Γενικής Συνελεύσεως, την επικύρωση των πάσης φύσεως υλικών πράξεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και δικαιοπραξιών, ως και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών αυτού, των προστηθέντων, πληρεξουσίων και εντολοδόχων της Τραπέζης, αναφορικά με τη συγχώνευση.»

 http://troktiko.eu/2012/05/chalase-o-gamos-alpha-bank-eurobank/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...