Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αιμίλιος Λιάτσος "Φωτογραφήθηκα σαν κοινός κακοποιός"...


Για την σύλληψη του που έγινε πριν μερικές μέρες αλλά και το πως βλέπει τις εκλογές μίλησε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος στην εφημερίδα Real news. "Τι να πω... πολύ συμπαθητικά παιδιά ήταν. Το πρωί ήμουν στην εφημερίδα και κάποια στιγμή βγήκα στο ...





Κολωνάκι να πιω καφέ. Επέστρεψα στο γραφείο γύρω στις 3.30 το μεσημέρι. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγουμε και μπαίνουν μέσα οι αστυνομικοί. Μου «πέσανε» τα αυτιά." ανέφερε.

Όσο για το τι ακολούθησε μετά τη σύλληψη, ο Αιμίλιος Λιάτσος δηλώνει: «Μετά τη σήμανση όπου μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα με πήγαν στη λεωφόρο Αθηνών, όπου φωτογραφήθηκα σαν κοινός κακοποιός. Λίγο αργότερα με πήγαν στην Εισαγγελία. Ο εισαγγελέας της ποινικής δίωξης που διάβασε τη δικογραφία δεν άσκησε ποινική δίωξη εναντίον μου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να δούμε αν υπάρχει το αδίκημα και με άφησε ελεύθερο.

Ο δημοσιογράφος εκφράζει την άποψη του και για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές. «Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη τύχη και μια καλύτερη δημοκρατία. Ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία, περισσυλογή να απαντήσουμε στα διλήμματα που βάζουν οι πολιτικοί φορείς και τα κόμματα».

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_8035.html#ixzz1u1xpZv6C

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...