Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Συνεχίζονται οι διαρροές για το Wii U

image482 Συνεχίζονται οι διαρροές για το Wii U
 
Αν και κανονικά το Wii U θα παρουσιαστεί στην Ε3 φαίνεται ότι οι συνεργάτες της Nintendo δεν παύουν να διοχετεύουν πληροφορίες για τη συσκευή.
Όπως μάθαμε λοιπόν από τη Ubisoft η κονσόλα θα έχει με προ-εγκατεστημένο λογισμικό, ενώ οι developers πειραματίζονται με διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου συστήματος.
Σε ό,τι αφορά τους τίτλους της Ubisoft καταρχάς θα δούμε τα Rayman Legends, Assassin’s Creed III, Just Dance 4. Επίσης θα κυκλοφορήσει και το Killer Freaks From Outer Space αλλά όχι αμέσως. Εκτός από την εταιρεία αυτή όμως παιχνίδια αναπτύσσουν και οι Crytek, Electronic Arts και Valve.
Αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες η κάρτα γραφικών του Wii U θα είναι η Radeon HD 6770 η οποία μάλιστα στο Assassin’s Creed θα προσφέρει native 1080p στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο!
Ως προς την τιμή του πάντως δεν θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή καθώς θα κυμαίνεται από τα 350-400 ευρώ. Παρόλα αυτά αν σκεφτούμε ότι αρχικά η εταιρεία σκεφτόταν να το τιμολογήσει ακόμη υψηλότερα, μάλλον θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι!

 http://troktiko.eu/2012/05/sunechizontai-oi-diarroes-gia-to-wii-u/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...