Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

«Εάν προσκληθούμε, θα προτείνουμε εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό»

Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης

«Εάν προσκληθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αρχηγός μας ασφαλώς και θα παραστεί για να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, πέντε βασικές θέσεις, οι οποίες από την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη για να προχωρήσουμε και θα προτείνει και εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό», λέει, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» με τον Άκη Παυλόπουλο.
Και συνεχίζει, αναφερόμενος στα βασικά σημεία της ατζέντας, λέγοντας:
«Τα πέντε βασικά σημεία του προγράμματος είναι καταγγελία του μνημονίου, άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ανακήρυξη της ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης και έναρξη γεωτρήσεων σε περιοχές με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού. Έναρξη νέων συμμαχιών με νέες χώρες που θα μας ευνοήσουν όπως η Ρωσία διότι οι τωρινοί μας σύμμαχοι δεν μας ευνοούν».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για τους ψηφοφόρους του κόμματός του, αναφέρεται στο γιατί «έπεσε» η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
Δείτε το σχετικό βίντεο…
EXTRA3
http://on-news.gr/2012/05/11/ean-prosklithoume-tha-protinoume-exokinovouleftiko-prothipourgo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...