Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Η EA ανακοίνωσε την κυκλοφορία 2 παιχνιδιών της για Ubuntu!

Σιγά σιγά αυξάνονται οι μεγάλες εταιρείες που προσφέρουν παιχνίδια που μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχαν μόνο για... Windows PC και τώρα ποια υπάρχουν και για τους κατόχους Linux.

Μια από αυτές τις εταιρείες είναι και η EA η οποία έκανε διαθέσιμα δυο πολύ γνωστά παιχνίδια, το Lord of Ultima και το Command and Conquer Tiberium Alliances στο Ubuntu Software Center.

Τα δυο παιχνίδια δεν θα τρέχουν κανονικά όπως στις εκδόσεις για Windows αλλά θα είναι web based δηλαδή θα τρέχουν μέσα από κάποιον browser.

Αν και δεν έχουμε μια πλήρη μετάβαση των συγκεκριμένων παιχνιδιών σε Linux παρόλα αυτά είναι πολύ ευχάριστο η EA να έχει στην ατζέντα της την κυκλοφορία παιχνιδιών και σε Linux.

Πριν λίγες μέρες μάθαμε επίσης ότι και το Steam έρχεται για H/Y με Linux κάτι που σημαίνει ότι η ψαλίδα μεταξύ Windows Η/Y και Linux Η/Y στο τομέα του gaming αρχίζει να κλείνει σημαντικά.

Τα δυο παιχνίδια της EA είναι διαθέσιμα μέσα από το Ubuntu Software Center και είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις του Firefox που είναι μεταγενέστερες του Firefox 4 αλλά επίσης και για τον Chrome.
technewz.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/ea-2-ubuntu.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...