Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Διάγγελμα μίσους από τον ΓΓ της Χρυσής Αυγής

«Η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί μέσα και έξω από τη Βουλή» προειδοποίησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μια έκρηξη οργής.

«Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή» είπε αρχικά ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην πρώτη αντίδραση μετά τα exit poll που δίνουν στο κόμμα του ποσοστό έως 7% και 15 έως 21 έδρες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή «γυρίζοντας τις πλάτες στη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων που μας λασπολόγησαν και μας συκοφάντησαν με τον χειρότερο τρόπο. Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός τους περιφρόνησε», είπε σε εντονότατο ύφος.

Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, καταγγέλλοντας, όπως είπε, «έναν από τους κατεξοχήν συκοφάντες μας, που μίλησε για πατριωτισμό όταν έχει υπηρετήσει 3 μήνες στο ναυτικό, που έλεγε ότι δε θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα λέει ναι στη συνεργασία».

«Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται και η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί μέσα και έξω από τη Βουλή. Για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, χωρίς τη δουλεία του μνημονίου, χωρίς την κοινωνική ζούγκλα που έχουν φέρει οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας», είπε.

«Ένα θα σας πω: Veni, Vidi, Vici! Που σημαίνει: με λασπολογήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα. Αυτός ο αγώνα θα συνεχιστεί. Αφιερώνω τη νίκησε όλα τα λεβεντόπαιδα με τη μαύρη μπλούζα και τα χρυσά γράμματα. Όσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι η ώρα να φοβηθούν. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Ντροπή στους συκοφάντες μας».








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...