Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Το μέλλον βρίσκεται στις online διαφημίσεις


Οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να προβληθούν από τον «ψηφιακό κόσμο»

Το τρέχον έτος φαίνεται πως αποτελεί μεταβατικό στάδιο με αρκετές καινοτομίες για τις διαδικτυακές διαφημίσεις και τους κλάδους των ΜΜΕ.Έτσι, η κυριαρχία των online διαφημίσεων, η δυνατότητα παρακολούθησης τηλεόρασης ακόμα και εν κινήσει, η αύξηση των πωλήσεων των «smartphones», ο περιορισμός της παροχής απεριόριστης χρήσης του Διαδικτύου και η αυξημένη ζήτηση για νέα τεχνολογικά προϊόντα, θα αποτελέσουν τις βασικές τάσεις το 2012 στους κλάδους ΜΜΕ, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Deloitte με τίτλο: «TMT Predictions 2012», το τρέχον έτος φαίνεται να αποτελεί μεταβατικό στάδιο με αρκετές καινοτομίες τις οποίες καλό θα ήταν να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις του χώρου, ώστε να αναπτυχθούν περαιτέρω. Σε ό,τι αφορά στον τομέα των MME η διαφημιστική αγορά αναμένεται να επεκταθεί σε όλους τους τομείς το 2012.

Ωστόσο, ο χώρος των διαδικτυακών διαφημίσεων θα ξεπεράσει σε ρυθμό ανάπτυξης τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης. Έτσι, ενώ ο διαφημιστικός τομέας θα αναπτυχθεί κατά 5% παγκοσμίως, οι διαδικτυακές διαφημίσεις θα παρουσιάσουν αύξηση ύψους 50% φτάνοντας σε τζίρο τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να στραφούν στον «ψηφιακό κόσμο» για τη διαφήμισή τους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το εύρημα, ότι οι στοχευόμενες τηλεοπτικές διαφημίσεις χάνουν το στόχο τους, καθώς η συνεχής βελτίωση της τεχνολογίας, θα επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων που θα στοχεύουν σε ορισμένες μόνο συσκευές τηλεοράσεων και υπολογιστών και συνεπώς θα αντιπροσωπεύουν ένα πολύ μικρό ποσοστό του συνόλου της διαφημιστικής αγοράς.

 http://www.on-news.gr/2012/01/online_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...