Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: «Όχι» σε υπογραφές ευτελισμού


«Υπογραφή ευτελισμού από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να μην περιμένει η τρόικα» προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ...
καθιστώντας σαφές ότι, η νέα δανειακή σύμβαση θα φέρει μόνο την υπογραφή του πρωθυπουργού και όχι των κομμάτων που μετέχουν στην συγκυβέρνηση.

Την προειδοποίηση αυτή ο κ. Καρατζαφέρης την απηύθυνε στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, με παρόντα όμως τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και όχι τον Λουκά Παπαδήμο λόγω των κρίσιμων συνομιλιών του με την τρόικα.

«Σε αυτό που λέει η τρόικα για συνυπογραφή των πολιτικών αρχηγών θα βρουν αντιστάσεις μόνο και μόνο για λόγους αρχής. Εμείς θα αναλάβουμε τον λόγο της πολιτικής μας τιμής αυτό που δεσμευόμαστε αλλά υπογραφή ευτελισμού να μην περιμένουν κάποιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ενώ αναφερόμενος στο επικείμενο κούρεμα ( (PSI), το χαρακτήρισε «εξαιρετική ευκαιρία αρκεί να μην υπάρξουν παρενέργειες της τελευταίας στιγμής που θα μπορούσαν να το τινάξουν στον αέρα. «Η διαπραγμάτευση», όπως είπε, « δεν είναι περίπατος αλλά σκληρή προσπάθεια για να απαλείψουμε κάποιους σκληρούς όρους», σχολιάζοντας παράλληλα πως οι εταίροι μας που μας τιμωρούν για να δείξουν και στους υπόλοιπους ευρωπαίους τι θα πάθουν έτσι και λειτουργήσουν όπως εμείς, πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουν μερίδιο ευθύνης μέσω Siemens, Leopard ή Μαn.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην απάντησή του διαμήνυσε πάντως ότι «αντικείμενο σωφρονισμού δεν πρόκειται να γίνει ο Έλληνας» τον οποίο χαρακτήρισε ως τον σκληρότερα εργαζόμενο στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος δε στο PSI, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε πως δεν υπάρχει απάντηση αν δεν υπογραφεί.

«Σε όσους ρωτάνε πότε θα δούμε φως δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε έντιμη απάντηση αν δεν υπογραφούν οι συμφωνίες που θα προδιαγράψουν την πορεία της χώρας ως το 2015», επεσήμανε χαρακτηριστικά συμβουλεύοντας… όλους τους Έλληνες που δεν το έχουν κατανοήσει ακόμη, ότι η οικονομική ανόρθωση επιβάλλει «σωφροσύνη και ορθό λόγο» όπως επίσης « να μη συκοφαντούμε, να σεβόμαστε και να αγαπάμε την πατρίδα».
briefingnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...