Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ένα τρίχρονο αγόρι κυοφορεί τον δίδυμο αδελφό του


Ακούγεται απίστευτο αλλα είναι αληθινό.. Ένα αγοράκι απο το Περρού, κυοφορεί τον δίδυμο αδελφό του.. Τα «παρασιτικά δίδυμα» είναι μία περίεργη μετάλλαξη η οποία είναι εξαιρετικά σπάνια. Σε αυτήν την περίπτωση το ένα δίδυμο δεν αναπτύσσεται πλήρως και προκαλεί....
συνεχόμενα προβλήματα στο επιζών δίδυμο. Μ' αυτό το τρόπο το ένα δίδυμο λειτουργεί ως παράσιτο για το άλλο. Σε ορισμένες περιπτώσεις το παρασιτικό δίδυμο γίνεται ένα σχεδόν απαράλλαχτο κομμάτι του άλλου, και σε άλλες χρειάζεται ιατρική συνδρομή. Ο γιατρός Κάρλος Αστοκόντορ επικεφαλής της ομάδας που θα κάνει το χειρουργείο στο νοσοκομείο Las Mercedes θα προσπαθήσει να αφαιρέσει το «παρασιτικό δίδυμο» από το στομάχι του τρίχρονου αδερφού του.

Κανονικά το τρίχρονο αγόρι θα είχε αποκτήσει από την γέννα, ένα δίδυμο αδελφό, όμως το έμβρυο του δίδυμου αδελφού του, απορροφήθηκε κατά την κύηση από το έμβρυο του άλλου αγοριού, πριν ακόμα σχηματιστούν οι πνεύμονες, η καρδιά και ο εγκέφαλος. Το «παρασιτικό δίδυμο» ζυγίζει περίπου 1 κιλό και έχει αναπτύξει σύμφωνα με τους γιατρούς μάτια, μαλλιά και κάποια κόκαλα.






Read: http://www.enimerwsi.gr/2012/01/blog-post_2396.html#ixzz1l45eyP75

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...