Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Η αστυνομία εντόπισε 30.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε φορτηγό


«Φρένο» σε άλλη μια απόπειρα μεταφοράς μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων στο εξωτερικό έβαλαν οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, όταν εντόπισαν το παράνομο φορτίο κρυμμένο σε ένα φορτηγό που επρόκειτο να....
αναχωρήσει για Ιταλία. Τα λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του ελέγχου που έγινε στο φορτηγό στην πύλη εισόδου οχημάτων του Λιμένα Εξωτερικού, τοποθετημένα προσεκτικά μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα τοιχώματα της καρότσας του οχήματος. Αν και η καταμέτρηση θα γίνει σήμερα παρουσία υπαλλήλων του Τελωνείου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των λιμενικών πρόκειται για περίπου 30.000 πακέτα χωρίς την ειδική σήμανση. Ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού και ο 42χρονος επίσης αλλοδαπός συνοδηγός του συνελήφθησαν και κρατούνται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, ώσπου να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/01/30000_30.html#ixzz1kxpeYHpK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...