Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Lotus F1 Team, Kimi Raikkonen running - Valencia, 23-01-12 VIDEO


Ο Kimi Raikkonen, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις χειμερινές δοκιμές και τη νέα σεζόν, πραγματοποίησε ένα 2ήμερο ιδιωτικό τεστ στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια. Ο 32χρονος βρέθηκε μέσα στη Renault R30 του 2010, η οποία φορούσε ειδικά ελαστικά της Pirelli, ώστε να μην υπάρξει εύνοια από την ιταλική εταιρεία προς τη βρετανική ομάδα και τον “Iceman”.
Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ταχύτητα του Φινλανδού, ωστόσο η Lotus τονίζει ότι ο Πρωταθλητής του 2007 είχε καλό ρυθμό από τον πρώτο γύρο, όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Alan Permane, Αρχιμηχανικός πίστας της βρετανικής ομάδας.
Είναι πολύ δύσκολο να ξέρουμε πού είναι, αλλά είχε πολύ καλό ρυθμό από το πρώτο stint. Δε βρήκε πολύ ρυθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δε βλέπω κανέναν λόγο που μπορεί να μην είναι στον ρυθμό. Μπορείτε να πείτε είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος οδηγός. Ήταν πολύ ξεκάθαρα ότι δουλεύαμε μ’ έναν πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ήταν μια καλή μέρα.
Δηλώσεις έκανε και ο Kimi, επισημαίνοντας η προσαρμογή του θα πάρει λίγο χρόνο.
Φυσικά, χρειάζεται λίγο χρόνο, για να συνηθίσεις, αλλά η κύρια οδήγηση, το να στρίβεις, να φρενάρεις δε μου πήραν πολλούς γύρους. Αλλά, για να μάθεις την ομάδα, τα ελαστικά και το αυτοκίνητο, θα πάρει λίγο χρόνο.http://www.autoblog.gr/2012/01/25/kimi-raikkonen-ends-private-test/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...