Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία στη Σερβία

 Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία στη Σερβία

Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις δύο τελευταίες μέρες στη Σερβία εξαιτίας του πολικού ψύχους και των σφοδρών χιονοπτώσεων που πλήττουν τη χώρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία μια γυναίκα πέθανε από το ψύχος σε κεντρικό χωριό της χώρας, ένας 52χρονος γεωργός έπαθε έμφραγμα στο χιόνι στο χωριό Μπόμποβα, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του, ενώ νεκρός είναι και ένας 80χρονος στο όρος Πόβλεν, από άγνωστα αίτια.
Σε πολλές περιοχές συνεχίζονται από τις προηγούμενες ημέρες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό αγνοουμένων στα χιόνια, αν και ο Τομέας Εκτάκτων Καταστάσεων του υπουργείου Εσωτερικών εκφράζει φόβους ότι δεν θα άντεξαν τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Από την προηγούμενη εβδομάδα 14 δήμοι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Δυσκολότερη είναι η κατάσταση στις περιοχές, στις οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και στις οποίες έχει διακοπεί η οδική σύνδεση, επειδή δεν έχουν καθαριστεί οι δρόμοι.
Σε όλη τη Σερβία, σήμερα, επικρατεί δριμύ ψύχος και η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην πόλη Κραγκούγεβατς, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, όπου το θερμόμετρο έφθασε τους -21 βαθμούς. Στην πόλη Κρούσεβατς η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους -20 βαθμούς Κελσίου, στην Τσούπρια τους -18 και στο Βάλιεβο -17.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων έως τις 6 Φεβρουαρίου θα συνεχιστούν οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, με ανώτερη θερμοκρασία τους 0 βαθμούς Κελσίου.


http://troktiko.eu/2012/01/treis-nekroi-apo-thn-kakokairia-sth-serbia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...