Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

«Εξωγήινη» επιστροφή των Monty Python



Επάνοδος των Monty Python με μια παρωδία μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Οι Monty Python επιστρέφουν στα κινηματογραφικά στούντιο για το γύρισμα μιας παρωδίας μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας, τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας τους ταινίας το 1983, ανακοίνωσε ο Τέρι Τζόουνς, ένα από τα μέλη του βρετανικού κωμικού συγκροτήματος.
Η ταινία με τίτλο «Absolutely Anything» θα ξαναφέρει μαζί στα κινηματογραφικά πλατό τον Τζον Κλιζ, τον Μάικλ Πέιλιν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τέρι Τζόουνς, όπως διευκρίνισε ο ίδιος χθες στο περιοδικό Variety.
Μένει ακόμη να πειστεί ο Έρικ Άιντλ, προσθέτει ο Τζόουνς, ενώ από την ταινία θα λείπει ο Γκρέιαμ Τσάπμαν, ο οποίος πέθανε το 1989.
«Το 'Absolutely Anything' δεν είναι μια ταινία των Monty Python» στην κυριολεξία, σημείωσε ο Τζόουνς, καθώς οι ηθοποιοί δανείζουν μόνο τις φωνές τους σε εξωγήινους.
Μαζί με τους Monty Python θα βρεθεί στο πλατό και ο Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος είτε θα δανείσει τη φωνή του σε έναν σκύλο ονόματι Ντένις, είτε θα υποδυθεί έναν Γάλλο στο πνεύμα του επιθεωρητή Κλουζό από τον «Ροζ Πάνθηρα».
Οι εξωγήινοι που θα ενσαρκώνουν οι Monty Python θα αιχμαλωτίσουν έναν γήινο για να του δώσουν την εξουσία να κάνει «τα πάντα».
Το γύρισμα της ταινίας θα αρχίσει τους προσεχείς μήνες στη Βρετανία.

 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/01/2012_424697
 http://cine-gear.blogspot.com/2012/01/monty-python.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...