Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης : «Θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το νέο πρόγραμμα της τρόικας»

 «Θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το νέο πρόγραμμα της τρόικας»

«Θα ζητήσω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να αποφασίσει αν το νέο πρόγραμμα της τρόικας συνάδει με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο», αναφέρει σε δήλωσή του, μετά την σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας τις απαιτήσεις, το νέο πρόγραμμα όπως περιγράφεται, της τρόικα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δει η Ελλάδα, εάν αυτό είναι σύννομο με τη Συνθήκη της Λισσαβόνας και αν συνάδει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Είπα λοιπόν στον πρωθυπουργό και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς ότι προτίθεμαι να το πάω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να δει ακριβώς το θέμα και να αποφανθεί για τα πράγματα που είπα.
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα το δώσει στον κ. Σούλτς, το νέο Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν έχουμε χρόνο, εγώ είπα ότι πρόκειται για το μέλλον της Ελλάδος, μπορεί να γίνει εξοικονόμηση χρόνου. Δεν θα κάνω τίποτε εάν δεν έχω απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

 http://troktiko.eu/2012/01/tha-prosfugo-sto-europa-ko-koinoboulio-gia-to-neo-programma-ths-troikas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...