Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Το σκάφος του Χατζηγιάννη στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ


Στο μάτι του ΣΔΟΕ έχει μπει το «ΖΕΜΙ», το σκάφος που πριν λίγο καιρό αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα. Μπορεί το σκάφος να αγοράστηκε από τον τραγουδιστή έναντι του ποσού των 350.000 Ευρώ, η έρευνα του ΣΔΟΕ όμως, όπως αναφέρει η Real, αποκάλυψε πως το σκάφος ανήκει στην Ναυτιλιακή Εταιρία Πλοίων Αναψυχής και μάλιστα είναι....

δηλωμένο ως «επαγγελματικό». Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας και προηγούμενος ιδιοκτήτης του «ΖΕΜΙ» δήλωνε στην εφορία ετήσιο εισόδημα που δεν ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ ως «ιδιοκτήτης επιχείρησης τυροπιτών».

Όπως ήταν φυσικό, το σκάφος «δεσμεύτηκε» από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το πόθεν έσχες του, με αποτέλεσμα το επώνυμο ζευγάρι να έχει αναβάλει επ' αόριστον τα όποια σχέδια είχε για το παρθενικό του ταξίδι με το Βρετανικής κατασκευής «ΖΕΜΙ».

Σύμφωνα πάντως με δικό μας ρεπορτάζ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χρησιμοποιεί το σκάφος για επαγγελματική χρήση (σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής θέλει να το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ίδιου και των συνεργατών του ανά την Ελλάδα κατά τις περιοδείες του). Αξίζει επίσης να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με το δικό μας ρεπορτάζ, πως το σκάφος ανήκει σε κυπριακή εταιρία -πίσω από την οποία βρίσκονται ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο πατέρας του- κάτι που σημαίνει πως το ελληνικό ΣΔΟΕ δεν έχει καμία δικαιοδοσία σε εταιρία με έδρα άλλη χώρα.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_2637.html#ixzz1ksCm9f2b

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...