Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Άδειες ταξιδεύουν οι πτήσεις της Malaysia Airlines (φωτο)


Άδειες ταξιδεύουν οι πτήσεις της Malaysia Airlines (φωτο) Σχεδόν άδειες ταξιδεύουν οι πτήσεις της Malaysia Airlines με τα δύο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα που έγιναν τον Μάρτιο και τον Ιούλιο να στοιχειώνουν τους επιβάτες.
μ2
Καταγράφονται περιπτώσεις που τα αεροπλάνα πετούν ακόμη και με ελάχιστους επιβάτες που εκμεταλλεύονται την συγκυρία και έχουν όλο το αεροσκάφος στη διάθεσή τους.
μ1
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι αίθουσες αναμονής αλλά και τα αεροπλάνο μοιάζουν με «πόλεις φαντάσματα».
μ3
Προσφάτως μια οικογένεια με τρία μέλη ταξίδεψε ολομόναχη με την εταιρεία. «Ευχαριστούμε, είναι μια φανταστική έκπληξη» έγραψε η μητέρα που απόλαυσε μαζί με τον σύζυγο και το παιδί τους την πρώτη θέση της άδειας πτήσης.
μ5
Όλα αυτά έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος όμως. «Η αεροπορική εταιρεία της νοτιοανατολικής Ασίας χάνει καθημερινά 2,16 εκατ. δολάρια της αξίας της» παρατηρεί ο καθηγητής του Χάρβαρντ Oliver McGee, ειδικός στις μεταφορές.

http://www.e-reportaz.gr/%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-malaysia-airlines-%CF%86/#.U_8AuGNrZbw

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...