Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η Μις Ισπανία αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη!



Η βασίλισσα ομορφιάς της Ισπανίας αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με μία γυναίκα αναρτώντας  μία φωτογραφία με την ερωμένη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Patricia Yurena που έχει στεφθεί Μις Ισπανία το 2008 και ξανά το 2013 και εκπροσώπησε τη χώρα της στον περσινό διαγωνισμό Miss Universe, θεωρείται  η πρώτη εστεμμένη εθνική νικήτρια που παραδέχεται ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλη.
Στο στιγμιότυπο που ανέβασε–όπως παρατηρείτε και εσείς- η Μις Ισπανία βρίσκεται στο κρεβάτι με τη φίλη της, Vanesa Cortes, τραγουδίστρια και DJ της ισπανικής House. Τη φωτογραφία η μελαχρινή καλλονή συνόδευσε με την  τρυφερή λεζάντα: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο με την απόφασή του να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, κατάφερε να κερδίσει υποστήριξη τόσο από το χώρο της μόδας όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Δεν μετανιώνω για ό, τι έκανα και το έκανα γιατί είμαι χαρούμενη με όσα συμβαίνουν στη ζωή μου», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια της 24χρονης από την Τενερίφη, στο Twitter.
miss spain02 3014707b Η Μις Ισπανία αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη!
http://www.aplita.gr/stories/greek-showbiz/article/165410/i-mis-ispania-apokalupse-pos-einai-omofulofili.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...