Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Με απόφαση Ντογιάκου επιστρέφονται τα χρήματα που βρέθηκαν στην οικία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Αποκαλυπτικό άρθρο του Άρη Σπίνου στην εφημερίδα «Ακρόπολη» 
Από τη μια θερινή ραστώνη και από την άλλη η μεθοδευμένη σιωπή από κανάλια κι εφημερίδες για ότι θετικό συμβαίνει σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κράτησε μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ είναι γνωστό στον κύκλο των δικαστικών ρεπόρτερ από την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι. Ύστερα από την αποφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών, ένα νέο «ηχηρό χαστούκι» προσγειώθηκε απότομα στο μάγουλο της ορχήστρας που έχει μεθοδεύσει την πολική δίωξη ενός νόμιμου εκλεγμένου κόμματος.
40 ημέρες χρειάστηκαν μετά την αποφυλάκιση Ματθαιόπουλου, για τον οποίο το κατηγορητήριο δεν αναφέρει ούτε μια λέξη (!) για να αποδειχθεί το μεγαλείο της πολιτικής δίωξης, αφού το Δικαστικό Συμβούλιο όπως φάνηκε περίτρανα, που έκρινε την προσφυγή του, δεν αποτελεί εξάρτημα των παιχνιδιών που έχουν και παίζουν στα «υπόγεια της παράγκας» όσοι έχουν επιλέξει να εξοντώσουν με αυτό τον αισχρό τρόπο ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.
Έμπειροι δικαστές εξετάζοντας μόνο άριστα και τεκμηριωμένα νομικά έγγραφα που συνέταξε ο ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης μαζί με όλη τη νομική ομάδα υπερασπιστών των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, υπό την καθοδήγηση του αδελφού του Ν.Μιχαλολιάκου, δικηγόρου Τάκη Μιχαλόλια, έπραξαν το αυτονόητο.
Και ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι του συμβουλίου που οδήγησε τον Ματθαιόπουλο, δικαίως, εκτός φυλακής, μια ακόμα απόφαση που περιγράφεται στο βούλευμα 1506/14 δικαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής περί νομίμου και έντιμου πολιτικού αγώνα.
Το στοιχείο όμως που κάνει ακόμα πιο ακλόνητους τους ισχυρισμούς του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι το κόμμα του δεν χρησιμοποίησε ποτέ «μαύρο χρήμα», είναι ότι το αποδέχθηκε και ο εισαγγελέας – διώκτης της Χρυσής Αυγής Ισίδωρος Ντογιάκος.
Κατά την ημέρα της σύλληψης του Μιχαλολιάκου στο σπίτι του, είχαν βρεθεί χρήματα τα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατασχέθηκαν γιατί προέρχονταν από άγνωστη πηγή. Τότε τα πρωτοσέλιδα έγραφαν για «μαύρο χρήμα» από ρωσικά ρούβλια και δεκάδες άλλα ευφάνταστα σενάρια! Ο Ν. Μιχαλολιάκος προσέφυγε επί αυτών των ισχυρισμών, αφού προφανώς είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει και φυσικά δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ στο κόμμα του που να μην είναι «περασμένο» στα λογιστικά βιβλία. Η δικαίωση δεν άργησε!
Τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του τις επόμενες ημέρες θα του επιστραφούν, αφού ούτε ο εισαγγελέας Ντογιάκος κατάφερε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του Νίκου Αντωνιάδη περί της νόμιμης προσέλευσης τους (από μισθούς βουλευτών που προορίζονταν για την πληρωμή των τροφίμων που μοιράζει η Χρυσή Αυγή).
Έτσι η πρόταση του ήταν θετική για την επιστροφή των χρημάτων, γεγονός που την αποδέχθηκε ομόφωνα το Δικαστικό Συμβούλιο εκδίδοντας σχετικό βούλευμα.
Είναι αυτονόητο πλέον ότι η μία κατηγορία μετά την άλλη καταρρέει βαρύγδουπα! Να σημειώσουμε ότι ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου εκκρεμεί ακόμη η προσφυγή Μιχαλολιάκου για την παράνομη προφυλάκιση του, αφού αυτή έγινε χωρίς να αρθεί η βουλευτική του ασυλία! Για τις ίδιες κατηγορίες, μήνες αργότερα, οι ανακρίτριες θεώρησαν αναγκαίο και νόμιμο να ζητήσουν από τη Βουλή την άρση ασυλιών άλλων βουλευτών προκειμένου να ασκήσουν ποινικές διώξεις. Είναι προφανές ότι τον ίδιο «δρόμο» θα ακολουθήσει και ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.
Η εφημερίδα μας έχει σταθεί εξαρχής με αμετακίνητη και ακλόνητη θέση απέναντι στην πιο άθλια μεθόδευση που έχει «ενορχηστρωθεί» σε βάρος του νόμιμου πολιτικού κόμματος που καταγράφεται σήμερα ως τρίτη πολιτική δύναμη. Η πρακτική αυτή που εμπνεύστηκαν κάποιοι με όνομα και επίθετο τραυμάτισε τη Δημοκρατία και δημιούργησε θλιβερό δεδικασμένο για το μέλλον!
Αργά ή γρήγορα η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» θα δικαιωθεί απέναντι στη σιωπή που επιβάλουν ΟΛΕΣ οι εφημερίδες των πρόθυμων εκδοτών, σε αυτό το εγκληματικό παρασκήνιο που στήθηκε με εντολή Βενιζέλου και με την αμέριστη προθυμία του Αντώνη Σαμαρά.

http://www.trelokouneli.gr/me-apofasi-ntogiakou-epistrefonte-ta-chrimata-pou-vrethikan-stin-ikia-tou-n-g-michaloliakou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...