Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δεν είναι μόνο η Ferrari! Ο Μ. Χατζηγιάννης έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ και για το πανάκριβο σκάφος του

Δεν είναι η πρώτη φορά που το... πανάκριβο γούστο του Μ. Χατζηγιάννη του δημιουργεί πρόβλημα. Η περίπτωση της πολυτελούς Ferrari έρχεται... δεύτερη, ο διάσημος τραγουδιστής είχε μπλεξίματα και με το ΣΔΟΕ λόγω του 16μετρου σκάφους του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία ο Μ. Χατζηγιάννης το 2012 είχε προβλήματα με το ΣΔΟΕ καθώς το πανάκριβο σκάφος του που είχε αγοραστεί έναντι 380.000 ευρώ εμφανιζόταν ως επαγγελματικό και να ανήκει σε κάποια εταιρεία.
Το σκάφος είχε δεσμευτεί, ωστόσο την περίοδο που ήταν δεσμευμένο ο τραγουδιστής εμφανιζόταν να το χρησιμοποιεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με τα νέα ... τρεχάματα του καλλιτέχνη η... παρεξήγηση, όπως είπε ο δικηγόρος του, αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του ίδιου και του λογιστή του που δήλωσαν ότι είχαν κλαπεί οι πινακίδες του πανάκριβου αυτοκινήτου.


Εδώ οι πινακίδες, αλλού το αυτοκίνητο...

Οι πινακίδες κυκλοφορίας του πολυτελούς αυτοκινήτου δηλώθηκαν κλεμμένες και το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί πως βρισκόταν προσωρινά για φύλαξη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο, μετά τις έρευνες της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε πως η εν λόγω μάντρα, ήταν τελικά... έκθεση αυτοκινήτου όπου η Ferrari του Μιχάλη Χατζηγιάννη διετίθετο προς πώληση.

Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στην έκθεση, ο ιδιοκτήτης της δεν ήξερε τίποτα και μάλιστα τους είπε πως είχε τις πινακίδες στο συρτάρι του.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=329981&catid=4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...