Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η Honda ανακαλεί 63.200 οχήματα εξαιτίας ενός τεχνικού ελαττώματος στον αερόσακο οδηγού


Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda Motor Co ανακαλεί 63.200 εξαιτίας ενός τεχνικού ελαττώματος στους αερόσακους του οδηγού που κατασκευάζει η εταιρεία Takata Corp, όπως έχουν ήδη κάνει και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις του τομέα με το συνολικό αριθμό των οχημάτων που αφορά το πρόβλημα να φθάνει σχεδόν τα 16 εκατ. οχήματα μέχρι τώρα. Η Χόντα ανακαλεί ορισμένα CR-V, Civic, Brio και Amaze που παρήχθησαν τα έτη 2012-215, στην Κίνα, στην Ασία, στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Τερουχίκο Τατέμπε σήμερα. Η επιχείρηση δεν προχωρεί σε ανάκληση οχημάτων της στη Βόρεια Αμερική, πρόσθεσε.
Στα οχήματα που έχουν το πρόβλημα, ο αερόσακος οδηγού που έχει κατασκευάσει η Τακάτα πιθανόν έχει κατασκευαστεί με ένα λάθος εξάρτημα, σημείωσε ο Τατέμπε. Εξαιτίας του προβλήματος αυτού, όταν ανοίγει ο αερόσακος, ο μηχανισμός με τον οποίο φουσκώνει μπορεί να εκραγεί εάν ασκηθεί υπερβολική δύναμη με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να εκτοξευτούν θραύσματα μέσα στο όχημα, ανέφερε η εταιρεία. Η Χόντα δεν έχει ενημερωθεί για τυχόν τραυματισμούς ή ατυχήματα εξαιτίας του προβλήματος αυτού, είπε ο Τατέμπε. Η εταιρεία Τακάτα δεν έχει σχολιάσει την ανακοίνωση αυτή.
 
 http://www.rizopoulospost.com/h-honda-anakalei-63-200-oxhmata-eksaitias-enos-te/
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...