Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στην κινητή τηλεφωνία η Cyta Ελλάδος ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4.000 ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Εγκαινιάζοντας την πρώτη περίοδο παροχής υπηρεσιών Cyta Κινητής, η οποία συμπίπτει με τον πιο θερμό μήνα του έτους, τον Αύγουστο, η Cyta αιφνιδιάζει με την πιο «καυτή» πανελλαδική προσφορά Κινητής, αποκλειστικά για τους πελάτες Cyta Σταθερής (υφιστάμενους ή νέους πελάτες συνδυαστικού Cyta Σταθερή & Κινητή).



Διευκρινίζεται ότι η ειδική προσφορά δεν σχετίζεται με τα τελικά πακέτα Κινητής που θα προσφέρει η Cyta, μετά την εξάντληση των ειδικών πακέτων και την έναρξη διάθεσης της υπηρεσίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων Πελατών. Τα τελικά πακέτα που θα ισχύσουν για όλους, θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στόχος της εταιρείας είναι με τον τρόπο αυτό να δώσει μία πρώτη γεύση της ποιότητας της υπηρεσίας Cyta Κινητής και κυρίως τη δυνατότητα στους πιο πιστούς και ενθουσιώδεις πελάτες της να δοκιμάσουν πρώτοι την εμπειρία Cyta και στην Κινητή Τηλεφωνία.

Συγκεκριμένα το πακέτο προσφοράς Κινητής διατίθεται στην πολύ ειδική τιμή των 25€/μήνα για πάντα και περιλαμβάνει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1000 SMS προς όλους και 1000 ΜΒ Mobile Internet.

Με την παραπάνω προσφορά η Cyta Ελλάδος εισέρχεται και επισήμως σε μία νέα εποχή παροχής τετραπλών υπηρεσιών (4play), Σταθερή-Κινητή-Internet-Τηλεόραση, παραμένοντας συνεπής στην υπόσχεσή της απέναντι στον Πελάτη να διευρύνει τις υπηρεσίες της, αντιλαμβανόμενη παράλληλα τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.
Οι πρώτοι τέσσερις χιλιάδες πελάτες Cyta Σταθερής οι οποίοι θα προλάβουν να κάνουν αίτηση σε κάποιο από τα σημεία διάθεσης υπηρεσιών Cyta (13877, 26 καταστήματα Cyta, 119 Cyta Spot καθώς και στους 364 επίσημους συνεργάτες της εταιρείας) τον Αύγουστο και μέχρι εξαντλήσεως των 4 χιλιάδων πακέτων σύνδεσης, θα είναι αυτοί που θα λάβουν πρώτοι την υπηρεσία Κινητής από τη Cyta Ελλάδος, κάνοντας χρήση της ειδικής προσφοράς.

 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396757


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4.000 ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Στην κινητή τηλεφωνία η Cyta Ελλάδος

Την πρώτη επίσημη «εμφάνισή» της στον τομέα των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας έκανε χθες η Cyta Ελλάδος. Η ελληνική θυγατρική του κύριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Κύπρου ανακοίνωσε μία προσφορά που απευθύνεται αποκλειστικά προς τους συνδρομητές σταθερής που έχει στην Ελλάδα, προκειμένου να δοκιμάσουν πρώτοι τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι 4.000 πελάτες σταθερής τηλεφωνίας της Cyta Ελλάδος που θα κάνουν αίτηση εντός του Αυγούστου στα σημεία διάθεσης της εταιρείας θα αποκτήσουν το ειδικό πακέτο προσφοράς, το οποίο προσφέρει έναντι 25 ευρώ τον μήνα -και για πάντα- τη δυνατότητα για 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, 1.000 γραπτά μηνύματα προς όλους και 1.000 MB για πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το κινητό τηλέφωνό τους.
MVNO
Πρακτικά, με την προσφορά αυτή που αφορά αποκλειστικά τους υπάρχοντες πελάτες της, η Cyta Ελλάδος ξεκινά μία δοκιμαστική περίοδο των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που θα προσφέρει.
Σημειωτέον πως η θυγατρική του κύριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Κύπρου λειτουργεί ως εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (Mobile Virtual Network Operator - MVNO) και χρησιμοποιεί τις υποδομές του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Vodafone Ελλάδος όσον αφορά το κομμάτι των κεραιών και των σταθμών βάσης, καθώς έχει ήδη υλοποιήσει τις δικές της υποδομές στα κεντρικά συστήματα υποστήριξης των υπηρεσιών.
Η ευρεία διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta Ελλάδος εκτιμάται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ότι θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, η οποία θα είναι ο τέταρτος «παίκτης» στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας.
Το πιθανότερο είναι να επιδιώξει να κινηθεί στη λογική των συνδυαστικών πακέτων, δεδομένου πως είναι ο μοναδικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει σε ένα πακέτο υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο αλλά και συνδρομητικής τηλεόρασης, το αποκαλούμενο και 4play.
Δημήτρης Μαλλάς

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113318100

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...