Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Malaysia Airlines: Διώχνει 6.000 υπαλλήλους!

Κατά 30% θα μειώσει το εργατικό της δυναμικό η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της, θα... περιορίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και θα αλλάξει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο μετά τον Ιούλιο του 2015, ενώ θα ενισχυθεί με έξι δισ. ρίνγκιτ (1,90 δισ. δολάρια), ανακοίνωσε σήμερα το κρατικό επενδυτικό ταμείο Khazanah της Μαλαισίας που έχει την πλειοψηφία των μετοχών του εθνικού αερομεταφορέα.

Σύμφωνα με το σχέδιο αναδιάρθρωσης 12 σημείων, η εταιρία θα περικόψει κατά 6.000 τις θέσεις εργασίας από περίπου 20.000 που είναι σήμερα, καθώς επιδιώκει να σταματήσει τις απώλειές της, οι οποίες επιδεινώθηκαν από τις δύο αεροπορικές καταστροφές φέτος.

Το επενδυτικό ταμείο ανακοίνωσε επίσης ότι η Malaysia Airlines θα αποχωρήσει από το χρηματιστήριο της Κουάλα Λουμπούρ μέχρι τα τέλη του 2014, προσθέτοντας ότι ο Αχμαντ Τζαουχάρι Γιαχία θα παραμείνει διευθύνων σύμβουλος μέχρι τον Ιούλιο του 2015.

Το Khazanah Nasional δήλωσε ότι στόχος του είναι να επαναφέρει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια στην κερδοφορία την αεροπορική εταιρεία, η οποία θα αποχωρήσει από το χρηματιστήριο με στόχο η νέα Malaysia Airlines να εισαχθεί εκ νέου μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια από σήμερα.

Την Πέμπτη, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου που είναι καθαρές απώλειες 307 εκατομμυρίων ρίνγκιτ, από 176 εκατομμύρια ρίνγκιτ που ήταν οι απώλειες πέρυσι, παρότι τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο που οι καθαρές απώλειες είχαν φθάσει τα 443 εκατ. ρίνγκιτ.

«Ο συνδυασμός των μέτρων που ανακοινώθηκαν σήμερα θα καταστήσει δυνατή τη δημιουργία μιας νέας Malaysia Airlines», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Khazanah Nasional Αζμάν Μόχταρ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/08/malaysia-airlines-6000.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...