• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Σοκ στο Μαξίμου από αυγουστιάτικη δημοσκόπηση

Στα «τάρταρα» η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ – Ξορκίζουν τις πρόωρες εκλογές υπό τον φόβο της πανωλεθρίας και του διασυρμού
Με δεδομένο ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος ψάχνουν και ψάχνονται (το Newsbomb.gr σας έχει έγκαιρα ενημερώσει γι’ αυτό) τις δυνατότητες να πάνε σε εκλογές μέσα στο φθινόπωρο με στόχο να τις χρεώσουν στον Τσίπρα (να ξεκινήσουν δηλαδή νωρίτερα τις διαδικασίες εκλογής του νέου Προέδρου κι αν δεν συγκεντρωθούν οι αναγκαίες 180 ψήφοι να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές), το επιτελείο του πρωθυπουργού παρήγγειλε μια «διερευνητική» δημοσκόπηση πριν λίγες μέρες.
Μάλιστα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από εταιρία (γνωρίζουμε ποια είναι) με την οποία το Μαξίμου ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία, αφού «τα έσπασε» με άλλη γνωστή εταιρία με την οποία συνεργάζονταν επί χρόνια, λόγω… οφειλών προς αυτήν!
Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε –και αυτό επισημάνθηκε και απ’ την εταιρία που έκανε την έρευνα- ότι οι δημοσκοπήσεις αυτή την περίοδο έχουν μεγάλη επισφάλεια, αφού λόγω θέρους και διακοπών το δείγμα δεν είναι απολύτως έγκυρο. Ωστόσο η έρευνα έγινε, αφού παραγγέλθηκε.
Αλλά, κατά τις πληροφορίες μας τα αποτελέσματα ήταν εντελώς απογοητευτικά για την κυβέρνηση και τα συγκυβερνώντα κόμματα! Συγκεκριμένα, η ΝΔ εμφανίζεται σε ποσοστά γύρω στο 15-16%, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στα ποσοστά των ευρωεκλογών (γύρω στο 8%), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται επίσης κοντά στα ποσοστά των ευρωεκλογών (27-28%).
Άνοδο έχει η Χρυσή Αυγή, που κυμαίνεται κοντά στο 10%, ενώ οι ΑΝΕΛ κινούνται γύρω στο 5% και το ΚΚΕ κοντά στο 7%. Το Ποτάμι επίσης κινείται πλησίον των ποσοστών των ευρωεκλογών (7-8%), ενώ η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σταθερά κάτω απ’ το όριο του 3%.
Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι η έρευνα προς το τέλος της συμπεριέλαβε και τις αντιδράσεις απ’ τον καταστροφικό ΕΝΦΙΑ, κάτι που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις, ότι θα εισπράξει μεγάλο κόστος η κυβέρνηση απ’ τις αθλιότητες που διέπραξε με αυτό το νέο δημευτικό στην ουσία φόρο!
Είναι ενδιαφέρον, να αναμένουμε την αντίδραση του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος φυσικά και ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και αν τα αποτελέσματά της θα αλλάξουν τους σχεδιασμούς του…
Πηγή: newsbomb.gr
http://www.trelokouneli.gr/sok-sto-maximou-apo-avgoustiatiki-dimoskopisi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...