Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Δεν ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του και σκηνοθέτησε τον θάνατο του

Ένας νεαρός από τις ΗΠΑ που δεν ήθελε να παντρευτεί την επί σειρά ετών μνηστή του αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να την ξεφορτωθεί είναι να στήσει τον θάνατο του. Ο γάμος του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Αγγλία, στον…

τόπο καταγωγής της νύφης. Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ταξίδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στην Βρετανία, όμως, ο Τάκερ Μπλάντφορντ τηλεφώνησε στην φίλη του και προσποιήθηκε ότι ήταν ο… πατέρας του και μελλοντικός πεθερός της.
«Ο Τάκερ είναι νεκρός… Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να στο πω, αλλά είναι νεκρός», είπε ο νεαρός παριστάνοντας τον πατέρα του. Η 23χρονη Άλεξ Λάντσεστερ δεν πίστευε στα αυτιά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας metro.co.uk, η νεαρή έγινε ράκος και για πολύ καιρό δεν μπορούσε να συνέλθει και να ξεπεράσει το σοκ από την απώλεια.
Όταν πια κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της θεώρησε σωστό να τηλεφωνήσει στους γονείς του Τάκερ για να συλλυπηθεί και εκεί έπαθε το σοκ. Όμως οι γονείς του νεαρού δεν ήταν στο «κόλπο» και της είπαν πως ο γιος τους είναι καλά στην υγεία του και φυσικά ζωντανός. Αργότερα έγινε γνωστό πως δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον επικείμενο γάμο και στάθηκαν στο πλευρό της κοπέλας.«Δεν νομίζω ότι θα καταφέρω ποτέ να εμπιστευτώ ξανά κανέναν άντρα», δήλωσε σχετικά με την ιστορία της η Άλεξ.

http://www.trelokouneli.gr/den-ithele-na-pantrefti-tin-agapimeni-tou-ke-skinothetise-ton-thanato-tou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...