Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

12 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια Coca-Cola

Η παρακάτω λίστα δοκιμάστηκε με την κανονική Coca-Cola...

Μην τα προσπαθήσετε με την... Coca-Cola διαίτης ή τις άλλες παραλλαγές της, γιατί απλά θα χάσετε το χρόνο σας.

1. Σας κάηκε το φαγητό στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα; Μην ανησυχείτε καθόλου. Καθαρίστε τα ρίχνοντας μέσα Coca-Cola και βάζοντας τα πάνω στο μάτι να βράσει το αναψυκτικό. Θα φύγουν όλοι οι λεκέδες.

2. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε μία ολοκαίνουργια φωτογραφία να μοιάζει σαν παλιά σέπια. Βουρτσίστε ελαφρώς τη φωτογραφία με Coca-Cola και στεγνώστε τη γρήγορα. Μην τη στεγνώσετε υπερβολικά γιατί θα παραμορφωθεί τελείως. Το ίδιο μ πορείτε να κάνετε και με τις μαυρόασπρες φωτογραφίες σας. Θα δείχνουν σαν να είναι πολλών χρόνων και θα ταιριάξουν τέλεια σε μία κορνίζα παλιού στυλ.

3. Εάν βάψατε τα μαλλιά σας και το χρώμα που βγήκε σας φαίνεται πολύ έντονο, λουστείτε με λίγη ξεθυμασμένη Coca-Cola και το χρώμα θα ανοίξει αμέσως.

4. Βουτήξτε τα παλιά σας νομίσματα μέσα σε Co ca- Cola. Θα αποκτήσουν και πάλι τη λάμψη τους...

5. Ρίξτε Coca-Cola μέσα στο βραστήρα σας και αφή στε την μία ολόκληρη μέρα. Θα φύγουν όλα τα άλατα από την αντίσταση και θα καθαρίσει το εσωτερικό του βραστήρα.

6. Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας. Το οξύ θα καθαρίσει όλο το πουρί της λεκάνης.

7. Ετοιμάστε μία εξαιρετική σως για μπάρμπεκιου, αναμειγνύοντας Coca-Cola με κέτσαπ (μισό-μισό)και αλείψτε το κοτόπουλο ή το κρέας πριν τα ψήσετε. Θα σας τρέχουν τα σάλια.

8. Η ξεθυμασμένη Coca-Cola είναι ένα πρώτης τάξεως μαλακτικό για τα μαλλιά. Ρίξτε λίγη στα μαλλιά σας, κάντε ένα ελαφρύ μασάζ, ξεβγάλετε και στεγνώστε τα.

9. Βάλτε λίγη Coca-Cola σε μερικά πιατάκια γλάστρα ς και τοποθετήστε τα στον κήπο σας. Απαλλαγείτε με αυτό τον απλό τρόπο από τις κάμπιες και τους γυμνοσάλιαγκες που καταστρέψουν τα φυτά σας. Τα τραβάει η γλυκιά μυρωδιά της Coca-Cola και μόλις πέσουν μέσα δεν μπορούν να ξαναβγούν.

10. Εάν έχετε σκουριασμένα μάνταλα στο σπίτι σας, μπορείτε να τα καθαρίσετε βουτώντας ένα παλιό πανί μέσα σε λίγη Coca-Cola και τυλίγοντάς το γύρω από το μάνταλο. Αφήστε το για μερικές ώρες και μετά θα δείτε πόσο εύκολα θα ανοίγει.

11. Καθαρίστε τα κοσμήματά σας μέσα σε ένα ποτήρι με Coca-Cola. Τρίψτε τα με ένα βουρτσάκι και ξεπλύνετε καλά. (Δεν ενδείκνυται για πολύτιμα κοσμήματα ή για όσα έχουν πολύτιμες πέτρες).

12. Η ξεθυμασμένη Coca-Cola βοηθάει στο στομάχι σας όταν ανακατεύεστε. Προσοχή, όμως. Εάν είναι φρέσκια, το ανθρακικό της μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση. Εάν θέλετε να την ξεθυμάνετε, ρίξτε λίγη ζάχαρη

 http://www.24wro.eu/2014/08/12-coca-cola.html#ixzz3AzlwrWjA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...