Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη ο χάκερ του iPhone και του PS3 για κατοχή ναρκωτικών!


Ο 22χρονος hacker «George Hotz», γνωστός ως geohot που ήταν ο πρώτος που κατάφερε να παραβιάσει (jailbreak) το iPhone, συνελήφθη πρόσφατα για κατοχή μαριχουάνας. Ταξίδευε οδικώς μαζί με....






τους φίλους του και ήταν καθοδόν για το συνέδριο SXSW στο Austin, όπου και θα έδινε μια ομιλία με τίτλο «The Final Frontier of Reverse Engineering». Κάποια στιγμή αναγκάστηκε να σταματήσει σε ένα σημείο ελέγχου<…> στα σύνορα της Sierra Blanca, στο Τέξας. Οι τοπικές αρχές εκεί χρησιμοποιούν σκύλους για να αποφασίσουν ποιο όχημα θα ερευνήσουν και στην περίπτωσή αυτή, ο σκύλος γάβγιζε στο αυτοκίνητο του Hotz.

Ο Geohot διαθέτει ιατρική άδεια για τη χρήση μαριχουάνας στην Καλιφόρνια. Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του είχε 1/4 ουγγιά μαριχουάνας και «φαγώσιμες σοκολάτες» που ισοδυναμούν με λιγότερο από 1/8 ουγγιά. Μια τέτοια μικρή ποσότητα ναρκωτικού συνήθως αποτελεί μόνο μια μικρή παράβαση, αλλά ο τοπικός σερίφης «κοστολόγησε» συνολικά την παράβαση σε 800 δολάρια, αντί για 15 δολάρια, που ο Hotz φαίνεται να πλήρωσε. Ο Hotz κρατήθηκε για κακούργημα και πλήρωσε 1.500 δολάρια εγγύηση.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/03/iphone-ps3.html#ixzz1pmkepJd4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...