Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας


Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ από οπλοστάσιο που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας πριν από λίγες ημέρες. Τα όπλα που βρέθηκαν, όπως αναφέρει «Το Βήμα» φέρεται να έχουν ομοιότητες με αυτά που χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», αλλά και άλλες...




οργανώσεις, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί σε δολοφονικές ενέργειες που δεν έχουν ακόμη εξιχνιασθεί. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ίσως πίσω από τα ευρήματα της Βάρκιζας κρύβεται κάτι «ιδιαίτερα σημαντικό».

Πιο συγκεκριμένα, σε απόσταση λίγων μέτρων από απόμερη παραλία της Βάρκιζας βρέθηκαν μέσα στην θάλασσα τρία καλάσνικοφ και τρία όπλα γκλοκ, περίπου 300 σφαίρες, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίσθηκε και μια ηλεκτρονική πλακέτα.

Ορισμένες από τις σφαίρες βρίσκονταν μέσα σε τρεις γεμιστήρες. Δίπλα από τα ημιαυτόματα όπλα βρέθηκε και μια ξιφολόγχη.

Το οπλοστάσιο εντοπίστηκε από ερασιτέχνη δύτη που ενημέρωσε στη συνέχεια τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής. Η υπόθεση ανατέθηκε σε πρώτη φάση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος που ανέλαβε την ανέλκυση των όπλων, την εξερεύνηση του βυθού αλλά και τη συγκέντρωση μαρτυριών σχετικά με τον εντοπισμό του οπλοστασίου.

Τα όπλα έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστικούς ελέγχους και για άλλα τυχόν ευρήματα. Για τον εντοπισμό των καλάσνικοφ και των πιστολιών τύπου γκλοκ ενημερώθηκε αμέσως και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_9355.html#ixzz1qGAdWOKS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...