Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η Κάτια Ζυγούλη και η… βρώμη

 Η Κάτια Ζυγούλη και η… βρώμη

Μπορεί πριν από μόλις πέντε μήνες να έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον γιο της, όμως η Κάτια Ζυγούλη έχει επανέλθει πλήρως στα φυσιολογικά της κιλά και την παλιότερη σιλουέτα της.
Το μοντέλο που γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους για να διατηρείται σε φόρμα και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, πλέον μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της με πολύ κόσμο, ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να βοηθήσει και άλλους συνανθρώπους της να αποκτήσουν καλές συνήθειες στην καθημερινή τους διατροφή.
Το μεγάλο της μυστικό και το μεγάλο της όπλο για να διατηρείται σε καλή φόρμα; Η βρώμη.
Το μοντέλο και ηθοποιός που είπε ναι και σε διαφήμιση για προϊόν βρώμης, κάθε πρωί καταναλώνει οπωσδήποτε ένα μπολ με βρώμη και γάλα που περιέχει αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για κάθε οργανισμό, πόσω μάλλον για την Κάτια Ζυγούλη που συνεχίζει να θηλάζει τον γιο της.
Κάτι άλλο που επίσης αποτελεί καλό tip για την καθημερινή διατροφή της είναι και το πράσινο τσάι που βοηθάει στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού της ώστε να διατηρείται στα κιλά που θέλει.

 http://troktiko.eu/2012/03/h-katia-zugoulh-kai-h-bromh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...