Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Τόνυ Μαυρίδης «Δε ζούσα με τα λεφτά της Έλενας»


 «Δε ζούσα με τα λεφτά της Έλενας»
 
Ο Τόνυ Μαυρίδης ξεσπά για την Παπαρίζου

Ένας μεγάλος έρωτας, μία λαμπερή καριέρα, ένας χωρισμός που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και αυλαία με μια δικαστική διαμάχη.
Ο πρώην σύντροφος και μάνατζερ της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» για όλους, όλα και για εκείνη.
«Δεν ήμουν ο μάνατζερ που ζούσε από τα λεφτά της. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να βρίσκομαι πάντα δίπλα της και να την προστατεύω. Άλλοι την κακομεταχειρίστηκαν μετατρέποντας την σε ένα πιόνι…», λέει ο μάνατζερ, ενώ εξομολογείται πως όλη αυτή η κατάσταση τον έχει στεναχωρήσει πολύ

Στην Ελλάδα έγινες γνωστός ως ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου: ο μάνατζερ, ο φίλος της, η σχέση της. Αισθάνθηκες άβολα να βρίσκεσαι σε αυτή τη σκιά της;

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα, γιατί η φύση της δουλειάς μου ήταν τέτοια. Ένας μάνατζερ δεν είναι σταρ. Γι’ αυτό κι εγώ δεν ήμουν σταρ. Το αστέρι ήταν η Έλενα. Θα ήταν χαζό να με ενοχλούσε η δημοφιλία της και να ανταγωνιζόμουν τη θέση της. Επειδή είμαι στη νύχτα από τα 16 μου ξέρω πολύ καλά αυτή τη δουλειά και σέβομαι απόλυτα τη θέση που κατέχει ο καθένας μέσα σ’ αυτή».
Τελικά ποιά ήταν η αιτία αυτού του χωρισμού;
«Δεν υπήρξε ουσιαστικός λόγος, ούτε δεύτερα και τρίτα πρόσωπα. Ο καταλύτης της σχέσης μας ήταν η ρουτίνα. Ο καταλύτης της σχέσης μας ήταν η ρουτίνα. Σε κάποια στιγμή ο καθένας έκανε τη δουλειά του, χάσαμε την επαφή μας, τη σχέση μας. Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…».
Σήμερα βρίσκεσαι στο κατώφλι των δικαστηρίων για ένα σπίτι. Δεν είναι κρίμα;
«Ένα από αυτά που μας χωρίζουν με την Έλενα είναι ένα σπίτι, το οποίο έχουμε από κοινού. Όταν τον Μάρτιο του 2011 χωρίσαμε και η Έλενα έφυγε στη Σουηδία για να ηρεμήσει, σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού αυτού. Σήμερα λοιπόν πρέπει να δοθεί λύση σ’ αυτό το ζήτημα, έστω και δικαστικά, με τη βοήθεια του πολύ καλού μου φίλου και δικηγόρου μου Γιάννη Καρούζου, με τον οποίο έχουμε αποφασίσει να φτάσουμε μέχρι τέλους, γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Με εξαγρίωσε το ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο για να τα πουλήσει. Αυτά εδώ τα μηχανήματα είναι το ψωμί μου, η δουλειά μου, ο λόγος που υπάρχω…».
Τι περιμένεις από την έκβαση της δικαστικής διαμάχης;
«Καταρχάς δεν μίλησε κανείς για δικαστήρια. Υπάρχει πολύς δρόμος πριν από όλα αυτά. Με τον δικηγόρο μου, που είναι πολύ έμπειρός, εξαντλούμε κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την Έλενα. Μέχρι σήμερα όμως δεν δείχνει να ανταποκρίνεται. Την έχω καλέσει πολλές φορές και τηλεφωνικά και με τον δικηγόρο μου. Αυτή ωστόσο αρνείται να μας συναντήσει προκειμένου να αρχίσουμε να συζητάμε και αντί αυτού στέλνει εξώδικα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν της προτείνω και λύσεις. Θα εξαφανιστεί; Ειλικρινά σου λέω δεν περίμενα μια τέτοια στάση από την Έλενα. Πάντως είμαι αποφασισμένος για όλα».

 http://troktiko.eu/2012/03/de-zousa-me-ta-lefta-ths-elenas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...